BİZİ TAKİP ET!

Ampute Futbol Türkiye Kupası, Bitlis’te düzenlenecek

Ampute Futbol Türkiye Kupası, 21-26 Eylül 2020 tarihleri arasında Bitlis’te düzenlenecek. 

Organizasyona katılacak takımlarımızın aşağıdaki yer alan kafile izin formlarını ve taahhütnameleri doldurarak, bulundukları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine onaylatmaları gerekmektedir.

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU
AMPUTE FUTBOL 2020 TÜRKİYE KUPASI STATÜSÜ

1- Ampute Futbol Türkiye Kupası 21-26 Eylül 2020 tarihleri arasında Bitlis ilinde yapılacaktır.

2- Ampute Futbol Türkiye Kupası Müsabakalarına; Ampute Futbol 2019/2020 sezonu Süper Lig sezonunu ilk 4 sırada tamamlayan takım, Ampute Futbol 1. Ligi’ni ise ilk 2 sırada tamamlayan takımlar olmak üzere toplam 6 takım katılacaktır.

MÜSABAKALARA KATILACAK TAKIMLAR
2019/2020 SEZONU SÜPER LİG SIRALAMASI

1-) Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü
2-) Etimesgut Bel. Ampute S.K
3-) İzmir Büy. Bel. Genç ve S.K
4-) Pendik Engelliler Spor Kulübü

2019/2020 SEZONU 1.LİG SIRALAMASI
1-) Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü
2-) Baltalı Grup Denizli Spor Kulübü

3 -Grupların oluşumu

Gruplar A ve B olmak üzere 2 grupta oynayacaklardır. Müsabakaların berabere bitmesi halinde direkt penaltı atışları ile müsabaka sonuçlandırılacaktır.

A GRUBU
1- Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü
2- Pendik Engelliler Spor Kulübü
3- Baltalı Grup Denizli Spor Kulübü

B GRUBU
1- Etimesgut Bel. Ampute S.K
2- İzmir Büy. Bel. Genç ve S.K
3- Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü

GRUP MÜSABAKALARI:
A GRUBU:

A: 1-2 A: 3-1 A: 2-3
1- Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü- Pendik Engelliler Spor Kulübü
2- Baltalı Grup Denizli Spor Kulübü- Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü
3- Pendik Engelliler Spor Kulübü- Baltalı Grup Denizli Spor Kulübü

B GRUBU:
B: 1-2 B: 3-1 B: 2-3
1- Etimesgut Bel. Ampute S.K- İzmir Büy. Bel. Genç ve S.K
2- Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü- Etimesgut Bel. Ampute S.K
3- İzmir Büy. Bel. Genç ve S.K- Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü

4- Açılış müsabakası Teknik Toplantıda Kura çekimi ile belirlenecektir.

5- Müsabakalar A ve B grubu olmak üzere 3’lü 2 grupta oynanacaktır.

6- Grup müsabakaları Tek devreli lig usulüne göre oynanacaktır.

7- Gruplarında 1.olan takımlar çapraz eşleşme ile diğer grubun ikincisiyle oynayacaktır. Bu müsabakalar sonunda galip gelen takımlar 1 ve 2.lik müsabakası oynayacaktır. Mağlup takımlar ise 3.lük ve 4.lük müsabakası oynayacaktır. Müsabakaların berabere bitmesi halinde uzatmaya gitmeden direkt penaltılarla sonuç alınacaktır.

8- Gruplarında 3.olan takımlar 5.lik ve 6.lık müsabakası oynayacaktır. Bu müsabakanın berabere bitmesi halinde uzatmaya gitmeden penaltılarla sonuç alınacaktır.

9- 2019-2020 sezonunda devam eden disiplin cezaları kupa müsabakalarında dikkate alınacaktır.

10- Doğrudan kırmızı kart ( ihraç) ile ihraç edilen oyuncu, en az iki müsabakadan men edilir. Bariz gol şansının bir faulle engellenmesi durumunda ihraç edilen oyuncu ile ikinci ihtarla ihraç edilen oyuncu bir maç men cezası alır.

11- Alınan disiplin cezaları aynı gün içerisinde ilan edilecek olup Federasyonumuzun internet sitesinden yayınlanmayacaktır. Takımlar müsabaka öncesinde takım listelerini 3 ( üç ) nüsha olarak hakemlere teslim edeceklerdir.

12. Kulüpler kupa tarihi itibarı ile mevcut geçerli lisanslı sporcuları ile müsabakalara katılacaktır.

13. Müsabakalarda ampute futbol müsabaka talimatı ve oyun kuralları uygulanacaktır.

14. Müsabakaların başlamadan önce teknik ve disiplin konularında karar almaya yetkili bir kurul oluşturulacak ve kurul müsabakalara başlamadan önce ilan edilecektir.(Kurul tarafsız kişilerden oluşacaktır) statüde yer almayan konularla ilgili karar alma yetkisi bu kurulda olacaktır.

15. Müsabakalara katılan kulüplerimiz 21 Eylül 2020 tarihinde konaklama yerlerine giriş yapacak olup, 26 Eylül 2020 tarihinde saat 12:00’ye kadar otelden çıkış yapacaklardır.

16. Müsabakaların Teknik Toplantısı 21 Eylül 2020 tarihinde saat : 20:00’de Valilik tarafından belirlenecek alanda yapılacaktır. Teknik toplantıya her kulüpten bir İdareci ve bir antrenör katılabilecektir.

17. Müsabakalar sonucunda kupa ve madalya töreni yapılacaktır. Tüm Takımların müsabaka kupa törenine katılmaları zorunludur.

18. Müsabakalara katılacak takımların, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden onaylı kafile listelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

19.Türkiye Kupasına katılacak Takımların müsabakaların başlamasından en fazla 2 gün önce bulundukları illerde Covit 19 Testlerini yaptırmaları ve Test sonuçlarını 18 Eylül 2020 tarihine kadar Federasyonumuza iletmesi gerekmektedir.

20.Türkiye Kupasına katılacak Takımların 14 Sporcu, 2 İdareci, 2 Antrenör, ve 2 diğer görevlisi olmak üzere 20 kişilik kafilelerinin Bitlis iline Ulaşım ve Konaklamaları Bitlis Valiliği tarafından karşılanacak olup, Takımlarımızın İl Müdürlüğünden onaylı kafile listelerini 11 Eylül 2020 mesai bitimine kadar Federasyonumuza iletmesi gerekmektedir. Kafile listelerinin asılları faaliyet alanına getirilecektir.

21. Takımların ulaşım ve konaklamaları Bitlis Valiliği tarafından karşılanacağından dolayı Federasyonumuzca ayrıca herhangi bir ulaşım veya konaklama ücreti ödenmeyecektir.

Duyurular

Federasyon Başkanımızdan Bayram Tebriği

Federasyon Başkanımız Alpaslan Erkoç, Tüm Camiamızın bayramını kutladığını dile getirdi.

“Tüm Spor Kulüpleri Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Takımlarımızı ve Milli takımımızı oluşturan destek personelleri, sağlık ekipleri, Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz, tüm kurullarımızın, federasyonumuza destek veren tüm sponsor firmalarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlı bayramlar dilerim.”

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Sponsorlarımızdan Vestel Yetkilileri Kampımızı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecinde Riva’da bulunan Milli Takımımıza Vestel CMO’su-Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Marka İletişim, Deneyim ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Osman Badur moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin gururu Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olması için yoğun bir şekilde çalıştığı bu süreçte, Vestel’in üst düzey yöneticileri takımımızı ziyaret ederek moral verdi. Ziyaret sırasında Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Osman Badur, Milli Takımımıza başarılar dileyerek, oyuncuların ve teknik ekibin hedeflerine ulaşmaları için desteklerini sundular.

Duygu Badem Uylukçuoğlu; Vestel olarak, Türk sporuna ve Milli Takımımıza olan desteğimizi sürdürüyor ve bu tür önemli organizasyonlarda milli ruhu ve birliği güçlendirmeye devam ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanan Vestel ailesi olarak, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Milli Takımımıza ve teknik ekibine başarılar diler, Avrupa Şampiyonası’nda elde edecekleri başarılar için sabırsızlıkla beklediğimizi belirtiriz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Lig Üçüncüsü

Bitexen Ampute Futbol 1.Lig Üçüncüsü; Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü, 14 hafta boyunca kıyasıya rekabetin sürdüğü 1.ligde Sezon sonunda 28 puan alarak üçüncü olan Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Başkanı, yöneticileri ve Sporcularını tebrik ediyoruz. Gelecek sezonda başarılar diliyoruz.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P