BİZİ TAKİP ET!

AVRUPA AMPUTE FUTBOL ŞAMPİYONASI BASIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI KRAKOW’DA YAPILDI

12-19 Eylül 2021 tarihleri arasinda Polonya’nın Krakow sehrinde düzenlenecek olan Avrupa Ampute Futbol Sampiyonası basın bilgilendirme toplantısı Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Baskanı Matteusz Widlak, Federasyon Baskanımız aynı zamanda Dünya Ampute Futbol Federasyonu Baskanı Arif Ümit Uztürk Organizasyon Yetkilileri, katılımcı ülke temsilcileri, Polonya Ampute Futbol Milli Takim Antrenörü ve basın mensuplarının katılımı ile Krakow Galaxy Otel toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantıda söz alan Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Baskanı Matteusz Widlak, 2017 ‘de İstanbul’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası gibi bir organizasyon yaparak, katılımcı ülkelere en iyi şekilde ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti.

Polonya Ampute Futbol Milli Taķım Teknik Direktörü ise Türk Milli takımımızın gücünü bildiklerini, fakat kendilerinin de kupayı almak için tüm güçleri ile sahada mücadele edeceklerini belirtti.
Federasyon Başkanımız, aynı zamanda Dünya Ampute Futbol Federasyonu Baskanı Arif Ümit Uztürk ise yapmış olduğu konusmasında " Yakın zamanda vefat eden Gürcistan Ampute Futbol Federasyonu İdarecisi Avto Dato için Gürcistan Ampute Futbol Federasyonu ve tüm Avrupa Ampute Futbol ailesine baş sağlığı dileklerini yeniledi. Gönlümüzün Kupayı ülkemize kazandırmak olduğunu, müsabakalara kaıilan tüm katılımcı takımlara başarılar dilediğini, müsabakaların fair play içerisinde geçekleşmesini beklediğini temenni ederek başta Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Başkanı Matteusz Widlak’a ve Organizasyona katkıda bulunan tüm yetkililere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P