BİZİ TAKİP ET!

AVRUPA OTURARAK VOLEYBOL ŞAMPİYONASI AÇILIŞ TÖRENİ BÜYÜK KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Antalya’da 17 Ekim Pazar günü başlayacak olan Avrupa Oturarak Voleybol Şampiyonası’nın açılış töreni gerçekleşti. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun ödüllü tekerlekli sandalye dans mili takımı sporcuları göz dolduran gösteriler sundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm tedbirlerin alındığı şampiyonada Türkiye’yi hem erkek hem de ilk defa kadın milli takımı temsil edecek.
A Grubu’nda yer alan Oturarak Voleybol Kadın Milli Takımı ilk maçında Polonya, Erkek Milli Takımı ise Fransa ilk maçlarını yapacaklar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Şube Müdürü Sayın Nejmi Ünver, Kemer Kaymakamı Sayın Yücel Gemici, Kemer GSİM İlçe Müdürü Sayın Mustafa Özkaynak, Avrupa Oturarak Voleybol Başkanı sayın Branko Mihorko, TBESF Yönetim Kurulundan İdari As Başkan Sayın İrfan Çelik, Aleattin Toker, Ahmet Münir Gökmen Daima Biz Otel Genel Müdürü Sayın Volkan Dağ katılımları ile teşrif ederken Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, programın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladığını belirten bir mesaj iletti. TBESF Federasyon Başkanı Sayın Arif Ümit Uztürk ise Ampute Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonu oldukları için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Huber Köşkü’nde ziyarette oldukları için açılışa katılamadılar.

Avrupa Şampiyonası’nın canlı (ve isteğe bağlı) akışının yanı sıra gün boyunca canlı yorumlar, canlı skorlar, tam istatistikler, fotoğraflar ve bir hafta sürecek turnuva boyunca çok daha fazlası için Aşağıdaki sayfaları takip ederek yarışmaya özel web sitesini ziyaret edebilirsiniz. .

https://ec2021.paravolley.eu/
https://www.paravolley.eu/
https://www.facebook.com/paravolleyeurope/
https://twitter.com/ParaVolleyEU
https://www.flickr.com/photos/paravolleyeurope
https://www.instagram.com/paravolleyeurope
https://www.youtube.com/c/%C4%B0%C5%9FaretTV İşaret tv youtube kanalı

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Kulübü üçüncü.

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi son hafta maçlarının ardından, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübünü 5-1 yenerek sezonu ikinci olarak tamamladı.

Pendik Belediyesi Ampute Futbol Kulübü son hafta evinde lider Alves Kabloyu ağırladı. Karşılaşma 1-1 berabere biterken, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Kulübü sezonu üçüncü olarak tamamladı.

Her iki takım başkanlarını teknik ekiplerini ve sporcularını tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P