BİZİ TAKİP ET!

Curling Milli Takımımız Finlandiya’ya Uçtu

Curling Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası için bugün sabah saatlerinde Finlandiya’ya uçtu. 

Dünya Curling Federasyonu (WCF) tarafından 9-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Tekerlekli Sandalye Curling Dünya Şampiyonası(B) öncesi Milli Takımımız, Atatürk Havalimanı’ndan Finlandiya’ya hareket etti. Lohja kentinde düzenlenecek organizasyonda Millilerimiz, A klasmanına yükselmek için mücadele edecek.

Milli Takımımızın 8 kişilik kafile listesinde şu isimler yer alıyor:

Teknik Kadro
1- Antrenörler: Yusuf Tosunoğlu, Gökçe Ulugay 
2- Fizyoterapist: Rabia Gülçin Seyhan 

Sporcu Kadrosu 
1- Savaş Şimşek
2- Züleyha Bingöl
3- Kenan Coşkun
4- Mesut Güleş
5- Turan Akalın 

Türkiye’nin şampiyonadaki maç programı ise şöyle:

10 Kasım 2018, Cumartesi
TSİ 14.00 Türkiye-Slovenya

11 Kasım 2018, Pazar
TSİ 9.30 Türkiye-Slovakya
TSİ 18.30 İngiltere-Türkiye

12 Kasım 2018, Pazartesi
TSİ 14.00 Türkiye-Çekya

13 Kasım 2018, Salı

TSİ 9.30 İtalya-Türkiye
TSİ 18.30 Estonya-Türkiye



Şampiyona için Helsinki Havalimanı’na inen Milli Takım kafilemizi, Türkiye Cumhuriyeti Helsinki Büyükelçiliği 2. katibi Tunç Tekoğlu karşıladı. 

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P