BİZİ TAKİP ET!

7.OLAĞAN MALİ VE GENEL KURUL TASLAK DELEGE DUYURUSU

Federasyonumuzun 7. Olağan Mali ve Genel Kurulu 04 Aralık 2021 tarihinde çoğunluk sağlanamadığı takdirde 05 Aralık 2021 tarihinde Ankara’ da yapılacaktır.

Bu amaçla; federasyonumuzca seçim çalışmaları başlatılmış olup, Ana Statü’ nün MADDE 7 – (1) Genel kurul, Federasyonun en üst organıdır. “Genel kurulun üye sayısı 150’den az ve 300’den fazla olamaz,” maddesi gereğince tespit edilen delege sayı belirtilen sayıyı geçtiğinden ileri ki günlerde noter huzurunda delege düşümü yapılacaktır.
Aşağıda yazılı olan listeler noter çekilişi öncesi bilgilendirme ve kontrol amaçlı yayınlanmaktadır.
Listelere itiraz süreci 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat: 16:00‘ya kadar olup, sonrasında netleşen listeler Noter aracılığıyla kuraya tabi tutulacaktır.
İtiraz edecek kulüpler, kulüp antetli kağıdı, diğer itiraz edecek kişiler ise bir dilekçe Federasyonumuza başvuru yapabileceklerdir. Başvurular; mail (tbesf@tbesf.org.tr), kargo, veya fax (0312 311 68 52) aracılığıyla iletilebilir.
Kulüp delegelerinin belirlenmesinde, 2017-2021 yılları arası tamamlanmış sezonlar dikkate alınarak hazırlanmıştır. (sezon tarihi 01 Temmuz-30 Haziran)
Federasyonumuz Ana Statüsünün “GENEL KURUL“ başlıklı 7. Maddesinin (f), (g), (ğ) bentleri ile (h) bendinin 1-2 nolu fıkraları ve (ı) bendinin 1-3 nolu fıkraları gereğince Spor Bakanlığımız ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün göndermiş olduğu genelgeler doğrultusunda oluşan listeler aşağıda yer almaktadır.
Listelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

KURAYA TABİ OLAN LİSTELER:

Süper-Birinci-İkinci-Üçüncü Lig Kulüp Listeleri için TIKLAYINIZ.
Türkiye Şampiyonasına katılan kulüp listeleri için TIKLAYINIZ
Faal Olmayan Teknik Direktör – Antrenör-Milli Sporcu-Hakem Listesi için TIKLAYINIZ.


KURAYA TABİ OLMAYAN LİSTELER:

Paralimpik Oyunlarda ilk üç derece yapan kulüp listeleri için TIKLAYINIZ.
Avrupa Kupalarında Takım Yarışmalarında ilk üç derece yapan kulüp listeleri için TIKLAYINIZ.

İlgililere önemle duyurulur.

BU HABER TEBLİGAT YERİNE GEÇECEKTİR.

Duyurular

İlk Hazırlık Maçımızda İngiltereyi 2-1 Mağlup ettik.

İlk Hazırlık maçımızda Milli takımımız sahadan 2-1 galip ayrıldı. Takımımızın gollerini 17. ve 36. dakikalarda Ömer Güleryüz kaydederken, İngiltere 50. dakikada Heald Martin’in attığı golle farkı bire indirdi. Karşılaşma bu skorla sona ererken, milli takımımız ilk hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Hazırlıkları Kapsamında Antalya’da Kampa Giriyor

Türkiye Ampute Futbol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası için son hazırlıklarını yapmak üzere sezon sonu ikinci etap kampını Antalya’da  gerçekleştirecek. Titanic Deluxe Belek Hotel’de 22-29 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan kamp, takımın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlık maçları da yapacağı bir kamp olacak.

Hazırlık maçı programı şu şekilde:

  • 22 Nisan 2024: Türkiye – İngiltere
  • 24 Nisan 2024: Türkiye – Özbekistan
  • 26 Nisan 2024: Türkiye – Özbekistan

 

Milli takımımıza başarılar diliyoruz.

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımımız Kocaeli Kampını sonlandırdı.

Avrupa Şampiyonasını hazırlıkları çerçevesinde 15-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Kocaeli ilinde hazırlıklarına devam eden Ampute Futbol Milli takımımız buradaki çalışmalarını sonlandırarak ikinci etap kamp için Antalya’ya hareket etti.

 

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P