BİZİ TAKİP ET!

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2015

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2015 ile ilgili detaylar…

TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİNİN DÜZENLEDİĞİ SAMSUNG BOĞAZİÇİ KITALARARASI YÜZME YARIŞINA KATILIM İÇİN:

1. http://bogazici.olimpiyat.org.tr/ SAYFASINA GİRİP ÖNCELİKLE SPORCUNUN KENDİSİ ÜYE OL KISMINDAN ÜYELİK FORMUNU EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE DOLDURUP SAYFADAN KAYIT OLUNMASI GEREKMEKTEDİR .
2. LİSANS ONAYI SPORCUNUN KENDİ MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR.
3. KATILIMCILAR:
2014 YILINDA KATILIP BELİRTİLEN SÜRENİN ALTINDA YARIŞMAYI BİTİRENLER İÇİN ÖN ELEME YAPILMAYACAKTIR .
2014-2015 DÖNEMİNDE YÜZME FEDERASYONUNUN DÜZENLEDİĞİ 800 M. YÜZME YARIŞINA VEYA 800 METREDEN UZUN BİR AÇIK SU YARIŞINA KATILIP BİTİRMİŞ OLANLAR, KATILDIĞI YARIŞ VE DERECEYİ GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.
5. ANKARA’DA 14 HAZİRAN 2015 PAZAR GÜNÜ ERYAMAN YÜZME HAVUZU’NDA SEÇME YARIŞI
YAPILACAKTIR.
ENGELLİLER BURADA DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKTIR. DAHA ÖNCE SEÇMELERE KATILMIŞ OLANLAR FEDERASYONUMUZA BİLDİRECEKLERDİR.(SPORCULAR KENDİ İMKANLARIYLA KATILACAKTIR.)
6. TÜM SEÇMELERDEN SONRA KATILIM İÇİN HAK KAZANAN 18 YAŞ ÜSTÜ KATILIMCILAR, TMOK KAYIT FORMU İLE KAYIT OLACAK VE SAĞLIK RAPORU ALACAKTIR,
18 YAŞ ALTI ( REŞİT OLMAYAN YÜZÜCÜLER) KATILIMCILAR, KAYIT FORMU İLE KAYIT OLACAK VE SAĞLIK RAPORU ALACAK VE VELİSİ TARAFINDAN NOTER ONAYLI İZİN BELGESİ ALACAKTIR.
KAYITLARINI YAPAN SPORCULAR İSİMLERİNİ DİLEKÇE İLE ACİLEN FEDERASYONUMUZA BİLDİRECEKLERDİR.

FEDERASYON FAKSI 0 312 311 68 52

TEŞEKKÜRLER.

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P