BİZİ TAKİP ET!

AVRUPA OTURARAK VOLEYBOL ŞAMPİYONASI HEYECANI BAŞLIYOR

Uzun zamandır heyecanla beklenen Oturarak Voleybol Avrupa Şampiyonası, 17-23 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya’nın Kemer İlçesinde yapılacak olup, ilk defa Kadın Milli takımımızın da yer alacağı 17 ülkeden toplamda 27 milli takıma ev sahipliği yapacağız.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından ev sahipliği yapılacak olan “Avrupa Oturarak Voleybol Şampiyonası 2021”, 17-23 Ekim tarihleri arasında, Kemer – Antalya’da düzenlenecektir. Toplam 17 farklı ülkeden, 16’sı erkek; 11’i kadın olmak üzere, 27 milli takımın katılacağı turnuva, Covid-19 salgını bağlamında alınan sıkı önlemler altında gerçekleştirilecek. Ülkemiz turnuvada hem erkek hem de kadın milli takımları ile temsil edilecek.

Turnuvanın resmi açılışı, 16 Ekim tarihinde düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek. Törende, Federasyonumuzun ödüllü tekerlekli sandalye dans mili takımı sporcularının gösterileri ve halk dansları gösterileri yer alacak.

Avrupa Şampiyonası, aynı zamanda bir dizi önemli yan etkinliğe de sahne olacak. Avrupa’da oturarak voleybolun gelecek vizyonunu şekillendirecek ve ilgili paydaşların, ParaVolley Europe yetkili komisyon temsilcileri ile üç farklı çalıştay gerçekleştirecekleri “Strateji Günü” ve bunu takiben, seçimli “Olağan Genel Kurul” da 15 Ekim tarihinde düzenlenecek.

Şampiyonanın son günleri ise bir başka önemli etkinliği içerecek. World ParaVolley tarafından açılacak olan uluslararası hakem kursu ile ülkemizden ve Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelecek aday uluslararası hakemlere teorik ve pratik eğitimler verilecek. Yapılacak sınav ve saha denemelerinde başarılı olacak hakemler, uluslararası müsabakalarda görev alabilecek.

Şampiyonada ilk maçlar ve diğer günlere ait ayrıntılı maç programı, şampiyona internet sayfası olan “https://ec2021.paravolley.eu” adresinde yer alacak. Turnuvadaki tüm maçlar, ParaVolley Europe ve Federasyonumuz YouTube sayfaları üzerinden ve turnuva resmi sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca canlı skorlara ve istatistiklere, yine aynı internet sayfası üzerinden erişilebilecek.
Başta milli takımlarımız olmak üzere, Avrupa Şampiyonasına katılan tüm takımlara, hakemlere ve görevlilere başarılar dileriz.
Bu şampiyonada eşleşmeler şu şekilde olacaktır:

Eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti:

Erkeklerde 16 takım kendi arasında bu dört grup;
Erkekler;
A Grubu; Türkiye, Almanya, Sırbistan, Fransa,
B Grubu: Ukrayna, Letonya, Hollanda, İtalya
C Grubu: Bosna Hersek, Polonya, Macaristan, Gürcistan
D Grubu: Rusya, Hırvatistan, Slovenya, Çekya

Kadınlarda ise toplamda 11 takım yer alırken ilk 6 grup;
Kadınlar;
A Grubu: Türkiye, Finlandiya, Slovenya, Hırvatistan, Almanya ve Polonya
B Grubu: Rusya, İtalya, Ukrayna, Macaristan, Hollanda

Duyurular

Federasyon Başkanımızdan Bayram Tebriği

Federasyon Başkanımız Alpaslan Erkoç, Tüm Camiamızın bayramını kutladığını dile getirdi.

“Tüm Spor Kulüpleri Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Takımlarımızı ve Milli takımımızı oluşturan destek personelleri, sağlık ekipleri, Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz, tüm kurullarımızın, federasyonumuza destek veren tüm sponsor firmalarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlı bayramlar dilerim.”

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Sponsorlarımızdan Vestel Yetkilileri Kampımızı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecinde Riva’da bulunan Milli Takımımıza Vestel CMO’su-Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Marka İletişim, Deneyim ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Osman Badur moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin gururu Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olması için yoğun bir şekilde çalıştığı bu süreçte, Vestel’in üst düzey yöneticileri takımımızı ziyaret ederek moral verdi. Ziyaret sırasında Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Osman Badur, Milli Takımımıza başarılar dileyerek, oyuncuların ve teknik ekibin hedeflerine ulaşmaları için desteklerini sundular.

Duygu Badem Uylukçuoğlu; Vestel olarak, Türk sporuna ve Milli Takımımıza olan desteğimizi sürdürüyor ve bu tür önemli organizasyonlarda milli ruhu ve birliği güçlendirmeye devam ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanan Vestel ailesi olarak, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Milli Takımımıza ve teknik ekibine başarılar diler, Avrupa Şampiyonası’nda elde edecekleri başarılar için sabırsızlıkla beklediğimizi belirtiriz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Lig Üçüncüsü

Bitexen Ampute Futbol 1.Lig Üçüncüsü; Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü, 14 hafta boyunca kıyasıya rekabetin sürdüğü 1.ligde Sezon sonunda 28 puan alarak üçüncü olan Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Başkanı, yöneticileri ve Sporcularını tebrik ediyoruz. Gelecek sezonda başarılar diliyoruz.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P