BİZİ TAKİP ET!

Ampute Futbol’da1.Kademe Antrenörlük Kursu Açılması Planlanmaktadır.

Ampute Futbol’da 1.Kademe Antrenörlük Kursu açılması Planlanmaktadır.

Federasyonumuz Ampute Futbol branşında 1.Kademe Antrenörlük kursunun açılması planlanmaktadır.

2018/2019 sezonunda Ampute Futbol Liglerimizde yer alacak Kulüplerimizden Ampute Futbol branşında Antrenörlük belgesine sahip Antrenörü bulunmayan Kulüplerin müsabakalarında Antrenör yerine başka ünvanlı bir görevlisine ödeme yapılmaması planlanmaktadır.

Kurs ( Yeterli başvuru olması durumunda) Eylül veya Ekim ayı içerisinde açılacaktır.

1.-Kurs yeri ve programı daha sonra duyurulacaktır. Kursa katılmak isteyen Antrenör adaylarının 03 Ağustos 2018 tarihi mesai bitimine kadar Federasyonumuzun ( 0312 ) 311 68 52 No’lu faksına kursa katılım için gerekli dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir. Kurs için istenilen evraklar daha sonra duyurulacaktır.

2.-
Antrenör Kurslarına geliş-dönüş, konaklama ve yeme içme giderleri kursiyerlerin kendileri tarafından karşılanacaktır.

Kurs Katılım Ücreti ; 1. Kademe : 300,00 TL dir.

1. Kademe Antrenörlük Kursu Katılım Şartları

Yürürlükteki Antrenör Yönergesine göre 1. kademe antrenör kursuna katılacak kişilerde aranacak özellikler;
Madde 6- (1) Kademeler itibariyle antrenör eğitim kurslarına katılacaklarda aşağıdaki şartlar aranır:

a) En az lise veya dengi okul mezunu ( Bütün kademeler için geçerli olup, Milli sporcular için en az ilkokul mezunu olma şartı aranır.)

b) Görme ve zihinsel engelli olmamak,

c) Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, gibi yüz kızartıcı veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, fuhuş, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanımı, kullanımını kolaylaştırma, kullanmak için satın alma, kabul etmek veya bulundurmak veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı ve haksız mal edinme suçlarından hükümlü bulunmamak;

ç) En az 18 yaşını doldurmuş olmak,

d) 7/1/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliği ile bağımsız spor federasyonlarının disiplin veya ceza talimatlarına göre son üç yıl içinde olmak kaydıyla; bir defada 6 aydan daha fazla veya bu süre içerisinde toplamda 1 yıldan fazla ceza almamış olmak.

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P