BİZİ TAKİP ET!

Ampute Futbol Hakem, Gözlemci Kursu ve Sezonbaşı Hakem ve Gözlemci Semineri

Ampute Futbol Aday Hakem ve Gözlemi Kursu ile Sezonbaşı Hakem ve Gözlemci Semineri Aksaray ilinde yapılacaktır.

Federasyonumuzun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ampute Futbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu ile 2021-2022 sezonu Sezonbaşı Hakem ve Gözlemci Semineri Aksaray ilinde yapılacaktır.

Kurs ve Seminer ile ilgili detaylar aşağıda açıklanmıştır.


HAKEM VE GÖZLEMCİLERİN DİKKATİNE

Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Hakem ve Gözlemci Talimatının 10.Maddesi kapsamında düzenlenecek olan 2021-2022 Ampute Futbol sezon başı eğitim semineri ile Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Hakem ve Gözlemci Talimatının 36.39 ve 40.Maddesi kapsamında düzenlenecek olan aday hakem ve gözlemci kursu aşağıdaki esaslar dahilinde yapılacaktır.

1- Aday Hakem ve Gözlemci Kursu 26 Nisan 2021 tarihinde Federasyonumuz internet sitesinden ilan edilerek 03 Mayıs 2021 tarihine kadar başvurusu gerçekleştiren adaylar içerisinden Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulumuzca yapılan değerlendirme sonrasında belirlenen Talimatın 40.maddesine göre kendilerine tebligat yapılan adayların katılımıyla 13 Ekim 2021 Çarşamba günü Aksaray ili Paralimpik oyunlar merkezinde düzenlenecektir.

2- Covid 19 pandemisi dikkate alınarak kursa katılacak tüm katılımcılar 48 saat önceden yaptırmış oldukları Covit -19 PCR test sonuçlarını 11 Ekim 2021 saat 23:55’e kadar tbesfafmhk@gmail.com adresine gönderecektir.

3- Test sonuçları pozitif olanlar ile test sonucunu zamanında göndermeyen aday adayları kursa alınmayıp katılmamış sayılacaktır.

4- Aday hakem ve gözlemciler kursa serbest kıyafetle katılabilecektir.

5- Kurs Merkez Hakem Kurulumuzca belirlenen program dahilinde 10:00 -18:00 saatleri arasında icra edilecektir.

6- Hakemler atletik testte kullanabilecekleri ekipmanlarını yanlarında bulunduracaktır. Atletik testte 12 dk. Erkek adaylar 2400 Bayan adaylar 1800 metre koşacaktır. Testte belirlenen sürede koşamayan aday hakemler başarısız sayılacak ve seminere katılamayacaktır.

7- Kursa katılacak aday Hakem ve Gözlemcilerin 12 Ekim 2021 tarihinde yapacakları konaklama ve yemek ücretleri kendilerince karşılanacaktır.
13 Ekimde yapılacak olan Atletik veya yazılı test sonucunda başarılı olanların 13 Ekim 2021 tarihindeki yemek ücretleri ve illerinden geliş – gidiş otobüs yol ücretleri Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

8- Tüm katılımcılar beraberlerinde yeterli miktarda maske ve hijyen malzemesi bulunduracaktır.

9- Kursa katılacak tüm katılımcılar tesis içerisinde idarece alınan tüm tedbirlere riayet edecektir.

Kurs Adresi :
Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Paralimpik Oyunları Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi / AKSARAY

AMPUTE FUTBOL 2021-2022 SEZONU SEZONBAŞI
HAKEM VE GÖZLEMCİ SEMİNERİ 14-16 EKİM 2021 / AKSARAY

1- Klasman hakem ve gözlemcilerine yönelik 2021-2022 A.F.Sezonbaşı eğitim semineri 14-15-16 Ekim 2021 tarihlerinde Aksaray ili Paralimpik oyunlar merkezinde düzenlenecektir.

2- Pandemi süreci dikkate alınarak mevcut klasman hakem ve gözlemcileri 3 grupta seminere davet edilmiştir.

3- 14 Ekim 2021 Perşembe günü listesinde belirtilen 25 KH seminere katılacaktır.

4- 15 Ekim 2021 Cuma günü listesinde belirtilen 31 KG seminere katılacaktır.

5- 16 Ekim 2021 Cumartesi günü listesinde belirtilen 26 KH seminere katılacaktır.

6- MHK tarafından kabul edilebilir mazeretleri nedeniyle seminere belirlenen tarihlerde katılamayacak olanlar geçerli mazeret belgelerini seminer katılım tarihinden önce tbesfafmhk@gmail adresine gönderecek ayrıca MHK üyesi Özer TUĞ’ u bilgilendireceklerdir.

7- Seminere davet edilen listesinde hizalarında konaklama olarak belirtilen klasman hakem ve gözlemcileri katılım gününden önceki gün saat.14.00 dan sonra tesise giriş yapabilecektir. Konaklama belirtilmeyen katılımcılar ise başlama saatini dikkate alarak katılım sağlayacaktır.

8- Covid 19 pandemisi dikkate alınarak tüm katılımcılar PCR test sonuçlarını seminer katılım gününden 48 saat önce yaptırmış oldukları tbesfafmhk@gmail.com adresine gönderecektir.

9- Seminer katılımcılarının illerinden geliş – dönüş otobüs yol ücretleri Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

10- Seminer Merkez Hakem Kurulumuzca belirlenen program dahilinde icra edilecektir.

11- Hakemlere yönelik yapılacak atletik testte 12 dk.Erkek Hakemler 2400, Bayan Hakemler 1800 metre koşacaktır. Hakemler koşu sırasında kullanacakları gereçlerini yanlarında bulunduracaktır.

12- Katılımcılar beraberlerinde yeterli miktarda maske ve hijyen malzemesi bulunduracaktır.

13- Hakem ve Gözlemciler seminere TBESF tarafından dağıtımı yapılan eşofman takımı ile katılacaktır.

14- Seminere katılacak tüm katılımcılar tesis içerisinde idarece alınan tüm tedbirlere riayet edecektir.

Seminer Adresi :
Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Paralimpik Oyunları Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi / AKSARAY

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P