BİZİ TAKİP ET!

Bilek Güreşi Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası’nı 13 madalyayla noktaladı

Bilek Güreşi Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası’nı 7 altın, 1 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 13 madalyayla noktaladı.

Romanya’nın Köstence kentinde düzenlenen Para Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda mücadeleler tamamlandı. Türkiye, şampiyonanın son gününde gerçekleştirilen sağ kol müsabakalarında elde ettiği 4 altın, 1’er gümüş ve bronz ile madalya sayısını 13’e çıkardı. 

Milli Takımımızda, erkekler sağ kolda Ümit Burunlular +75 kiloda, Gökhan Seven 75 kiloda, Arif Başar Durak 80 kiloda, Fatih Kamuz ise gençler 55 kiloda Dünya Şampiyonu oldu.

Olcay Avşar +90 kiloda gümüş madalya elde ederken kadınlarda ise Meryem Yıldırım, +65 kiloda bronz madalyaya ulaştı. 

Milli sporcularımız, şampiyonada daha önce sol kol müsabakalarında +75 kiloda Ümit Burunlular, 75 kiloda Gökhan Seven, gençler 55 kiloda Fatih Kamuz ile 3 altın madalya kazanırken, 65 kiloda Leyla Gökalp Koca, +65 kiloda Meryem Yıldırım, +90 kiloda Olcay Avşar, 65 kiloda ise Ferhat Çıkmaz ile 4 bronz olmak üzere toplam 7 madalyanın sahibi olmuştu. 

Türkiye, bu sonucun ardından organizasyonu 7 altın, 1 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 13 madalyayla bitirdi.

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P