BİZİ TAKİP ET!

BOĞAZ GEÇME YARIŞ SEÇMELERİ ÖNEMLİ

TEKNİK KURUL KARARI DOĞRULTUSUNDA; SEÇME YARIŞMALARINA; MÜRACAAT EDEN SPORCULAR İLE GEÇMİŞ YILLARDA YARIŞLARA KATILMIŞ OLAN SPORCULAR DA KATILMAK ZORUNDADIRLAR. SEÇME YARIŞMALARINA KATILMAYAN SPORCULAR BOĞAZ GEÇME YARIŞMALARINA KATILAMAZLAR.

SEÇME YERİ Boğaz Geçme Seçme Yarışları

Boğaz Geçme Seçme Yarışları aşağıda isimleri belirtilen tarihlerde ve illerde yapılacaktır. Seçme kriterleri aşağıdadır.

1. Boğaz Geçme Yarışlarına S7, S8, S9, S10 sınıflardaki sporcular katılabilirler. Tüm katılımcılar, daha önce Boğaz Geçme yarışlarına katılıp bitirseler dahi bu seçme yarışlarına katılmak zorundadır.
2. Seçme yarışlarında 1500 m serbest yarışını 00.30.00 dakikanın altında yüzmek zorundadırlar.
3. 00.30.00 dakikada yarışı tamamlayamayan sporcular, durdurularak yarışın bittiği söylenerek sudan çıkarılacaktır.
4. Yarışı süresi için tamamlayan sporcular içinden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Gözlemcileri tarafından Boğaz geçme yarışlarında sorunsuz yüzecekleri kanaat getirilen sporcular seçilecektir. Bedensel Engelli sporcular için TMOK tarafından verilen kontenjan on(10) kişidir.
5. Sporcular seçme yarışlarına kendi imkanlarıyla ya da bağlı oldukları İl Müdürlükleri’nin yardımıyla katılabilirler.

İl Tesis Tarih Saat

İSTANBUL CEBECİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU 05 Haziran 2016 16:00-18:00

TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİNİN DÜZENLEDİĞİ SAMSUNG BOĞAZİÇİ KITALARARASI YÜZME YARIŞINA KATILIM İÇİN:

1. http://bogazici.olimpiyat.org.tr/ SAYFASINA GİRİP ÖNCELİKLE SPORCUNUN KENDİSİ ÜYE OL KISMINDAN ÜYELİK FORMUNU EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE DOLDURUP SAYFADAN KAYIT OLUNMASI GEREKMEKTEDİR .
2. LİSANS ONAYI SPORCUNUN KENDİ MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR.
ENGELLİLER BURADA DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKTIR.
TÜM SEÇMELERDEN SONRA KATILIM İÇİN HAK KAZANAN 18 YAŞ ÜSTÜ KATILIMCILAR, TMOK KAYIT FORMU İLE KAYIT OLACAK VE SAĞLIK RAPORU ALACAKTIR,
18 YAŞ ALTI ( REŞİT OLMAYAN YÜZÜCÜLER) KATILIMCILAR, KAYIT FORMU İLE KAYIT OLACAK VE SAĞLIK RAPORU ALACAK VE VELİSİ TARAFINDAN NOTER ONAYLI İZİN BELGESİ ALACAKTIR.
KAYITLARINI YAPAN SPORCULAR 31 MAYIS 2016 TARİHİNE KADAR FEDERASYONUMUZ 0312 311 68 52 NOLU FAKSINA DİLEKÇE İLE BİLDİRİMDE BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.
ŞMALARI 5 HAZİRAN 2016 TARİHİNDE İSTANBUL’DA CEBECİ YÜZME HAVUZUNDA SAAT 16.00-18,00 SAATLERİNDE YAPILACAK OLUP,

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P