BİZİ TAKİP ET!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan TBESF Heyetini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen ve yönetim kurulu üyeleri ile Ampute Futbol Millî Takımı teknik heyeti ve futbolcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Başarılarıyla Türk milletine yaşattıkları sevinç için tüm ekibi tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Her birinizi alınlarınızdan öpüyorum. Ampute Millî Takımımız, uluslararası alanda elde ettiği zaferlerle ülkemizin iftihar kaynaklarından biri hâline gelmiştir. Tokyo Paralimpik Olimpiyatlarında engelli kardeşlerimiz adlarını tarihimize altın harflerle yazdırmıştı. Geçen yıl da Ampute Millî Takımımız, Gaziler Günü’nde ikinci kez Avrupa Futbol Şampiyonu olmuştu. Yakaladığınız bu ivmeyi hamdolsun 2022 Dünya Kupası’nı da kazanarak âdeta taçlandırdınız. Bu tarihî başarının İstanbul’umuzun ev sahipliğinde yaşanması, şüphesiz bizleri daha da sevindirmiş, daha çok gururlandırmıştır."

Zaferde emeği olan futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerin ülkeye ve millete özel bir hediye verdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekibin başarılarının devamını diledi.

“SİZLERİ HER ALANDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları başarılarından dolayı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "İnşallah bundan sonra da sizlerin yanında olmaya, sizleri her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Bakanlığımızın ve federasyonlarımızın sizlerin başarısı için sergiledikleri çabaları takdirle takip ediyorum. Ampute Millî Takımımızın da taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle hareket ve mücadele ettiklerini görmekten memnuniyet duyuyorum. Sizler başarıya giden yolun önce zihinlerdeki engelleri aşmaktan geçtiğini tüm dünyaya gösteriyorsunuz. Zorluklara rağmen kazandığınız her zaferle bize yaşattığınız mutluluklar yanında engelli kardeşlerimize de ilham kaynağı oluyorsunuz."​​​​​​​

Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de hazır bulundu.


Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P