BİZİ TAKİP ET!

5. OLAĞAN VE MALİ GENEL KURUL DUYURUSU

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

5. OLAĞAN VE MALİ GENEL KURUL DUYURUSU

1. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı 5.Olağan ve Mali Genel Kurulu, 03 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da Ankara Anadolu Hotels Downtown Otel’de (Beştepeler Mah. Yaşam Cad. 1. Sok. No:7/B Söğütözü / Ankara aşağıdaki gündemle yapılacaktır.
2. Delege kayıtları 08.30–10.00 saatleri arasında yapılacaktır. 3. 03 Aralık 2016 tarihinde çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 04 Aralık 2016 tarihinde aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.  5. Olağan Genel Kurul duyuruları www.sgm.gov.tr ve www.tbesf.org.tr adreslerinde yayınlanacaktır. Genel Kurul Delegelerine duyurulur

1 – GENEL KURUL İÇİN ARANAN YETER SAYISININ BULUNUP BULUNMADIĞININ TESPİTİ,
2 – TOPLANTININ AÇILIŞI,
3 – SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI,
4 – GENEL KURUL BAŞKANLIK DİVANININ OLUŞTURULMASI,
5 – GÜNDEMİN OKUNMASI VE OYLANMASI,
6 – FAALİYET RAPORUNUN OKUNMASI, GÖRÜŞÜLMESİ VE YÖNETİM KURULUNUN HESAP VE FAALİYETLERİNDEN ÖTÜRÜ İBRAZI,
7 – DENETİM KURULU RAPORUNUN OKUNMASI, GÖRÜŞÜLMESİ VE İBRAZI,
8 – BAŞKAN ADAYLARININ KONUŞMALARI,
9 – BAŞKAN, YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİNİN SEÇİMİ,
10 – 2017–2018 YILLIRINA AİT BÜTÇELERİN GÖRÜŞÜLMESİ VE KARARA BAĞLANMASI,
11 – BÜTÇE HARCAMA KALEMLERİ ARASINDA GEREKTİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI KONUSUNDA YÖNETİM KURULUNA YETKİ VERİLMESİ ,
12 – ULUSLARARASI FEDERASYONLARA KARŞI MALİ TAAHHÜTLERDE BULUNMAK İÇİN YÖNETİM KURULUNA YETKİ VERİLMESİ,
13 – SPOR DALININ GELİŞMESİ VE GELİR GETİRİCİ FAALİYETLER VE ORGANİZASYONLAR YAPILMASI AMACIYLA İKTİSADİ İŞLETME KURULMASI İÇİN YÖNETİM KURULUNA YETKİ VERİLMESİ,
14 – FEDERASYON FAALİYETLERİ İLE İLGİLİ OLARAK TAŞINMAZ MAL ALIMI, SATIMI VE KİRALANMASINI YAPMAK, TESİSLERİ İŞLETMEK, İŞLETTİRMEK, FAALİYETLERİN YAPILABİLMESİ İÇİN HER TÜRLÜ ARAÇ, GEREÇ, MALZEME VE BENZERİ İHTİYAÇLARINI SAĞLAMAK KONUSUNDA YÖNETİM KURULUNA YETKİ VERİLMESİ,
15 – ANA STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ,
16 – DİLEK VE ÖNERİLER,

Federasyon Başkanımızdan Bayram Tebriği

Federasyon Başkanımız Alpaslan Erkoç, Tüm Camiamızın bayramını kutladığını dile getirdi.

“Tüm Spor Kulüpleri Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Takımlarımızı ve Milli takımımızı oluşturan destek personelleri, sağlık ekipleri, Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz, tüm kurullarımızın, federasyonumuza destek veren tüm sponsor firmalarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlı bayramlar dilerim.”

OKUMAYA DEVAM ET

Sponsorlarımızdan Vestel Yetkilileri Kampımızı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecinde Riva’da bulunan Milli Takımımıza Vestel CMO’su-Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Marka İletişim, Deneyim ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Osman Badur moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin gururu Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olması için yoğun bir şekilde çalıştığı bu süreçte, Vestel’in üst düzey yöneticileri takımımızı ziyaret ederek moral verdi. Ziyaret sırasında Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Osman Badur, Milli Takımımıza başarılar dileyerek, oyuncuların ve teknik ekibin hedeflerine ulaşmaları için desteklerini sundular.

Duygu Badem Uylukçuoğlu; Vestel olarak, Türk sporuna ve Milli Takımımıza olan desteğimizi sürdürüyor ve bu tür önemli organizasyonlarda milli ruhu ve birliği güçlendirmeye devam ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanan Vestel ailesi olarak, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Milli Takımımıza ve teknik ekibine başarılar diler, Avrupa Şampiyonası’nda elde edecekleri başarılar için sabırsızlıkla beklediğimizi belirtiriz.

Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Lig Üçüncüsü

Bitexen Ampute Futbol 1.Lig Üçüncüsü; Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü, 14 hafta boyunca kıyasıya rekabetin sürdüğü 1.ligde Sezon sonunda 28 puan alarak üçüncü olan Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Başkanı, yöneticileri ve Sporcularını tebrik ediyoruz. Gelecek sezonda başarılar diliyoruz.

Çok Okunanlar