BİZİ TAKİP ET!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Ligi’nde maçlar tamamlandı

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) tarafından düzenlenen Avrupa Ligi’nde temsilcilerimiz maçlarını tamamladı.

Avrupa Ligi 3 Finalleri’ni 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar lider bitirirken Gazişehir Gaziantep ikinci, İzmir BBSK üçüncü tamamladı. Avrupa Ligi 1’de ise Beşiktaş JK ikinci, Galatasaray dördüncü oldu. 

İspanya’da oynanan Avrupa Ligi 3 Kupası’nda temsilcilerimiz 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar ile Gazişehir Gaziantep final maçında parkeye çıktı. Rakibini 66-51’lik skorla yenen Sarı-lacivertliler, ligde birinci sırada yer alırken Gaziantep ikinci oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün İtalyan temsilcisi ASD Handicap ile üçüncülük için oynadığı karşılaşmada temsilcimiz rakibini 79-41 mağlup ederek ligi üçüncü sırada bitirdi.  

İngiltere’de düzenlenen Avrupa Ligi 1 Kupası’nda temsilcilerimiz Beşiktaş ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları mücadele etti. Final maçında İspanyol ekibi Bidaideak Bilbao ile karşılaşan Beşiktaş, maçtan 67-71 mağlup ayrıldı ve ligi ikinci sırada noktaladı. 

Üçüncülük maçında ise Fransa’dan Le Cannet takımına 65-73 mağlup olan Galatasaray ligde dördüncü sırada yer aldı. 

Fransa ve Almanya’da yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol 2020 Avrupa Kupası Elemeleri’ni ise temsilcilerimizden Keçiören Belediyesi Eller Gücü üçüncü, Şanlıurfa BBSK dördüncü sırada tamamladı. 

Temsilcilerimizin maç sonuçları şöyle: 

Keçiören Bld. Eller Gücü: 74-50: KSS Mustang Konin

Handibasket Le Puy: 75-73: Keçiören Bld. Eller Gücü
Keçiören Bld. Eller Gücü: 66-79RBB Münich Iguanas 
Bergamo Sport Montello:45-58: Keçiören Bld. Eller Gücü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye SK: 88-86: Dinamo Banco Di 

Avol: 86-81: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye SK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye SK 63-73: 96 Rahden


Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımı, Titanic Deluxe Belek Otel’e Teşekkür Ediyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği kamp sürecinde Titanic Deluxe Belek Otel’e teşekkürlerini iletiyor.

Federasyon başkanımız ve Milli Takım antrenörümüz İsmail Temiz’in nezaretinde gerçekleşen kamp sürecinde, Titanic Deluxe Belek Otel’in misafirperverliği ve özenli hizmetleri, takımımızın verimli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağladı.

Otel yönetim kurulu başkanı, müdürü ve tüm çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederiz. Sıcak karşılamalarınız, konforlu konaklama imkanları ve kusursuz hizmet anlayışınız, takımımızın kamp sürecini daha da anlamlı hale getirdi.

Milli takım Antrenörümüz İsmail Temiz, otel müdürüne takım forması hediye ederek gösterdiğimiz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Bu nazik jest, takımımızın kamp sürecindeki mutluluğunu ve memnuniyetini ifade etmek adına önemli bir adım oldu.

Titanic Deluxe Belek Otel, sağladığı harika ortamıyla, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli olanakları sağladı.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P