BİZİ TAKİP ET!

Ampute Futbol 23 Yaş altı Sporcu Eğitim ve Gelişim Kampı

Ampute Futbol 23 Yaş altı Sporcu Eğitim ve Gelişim Kampı 05-10 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacaktır.


Ampute Futbol 23 Yaş altı Sporcu Eğitim ve Gelişim Kampı 5-10 Mart 2019 tarihleri arasında TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapılacaktır.

Kampa katılacak Sporcu ve Teknik Ekip Listesi aşağıda belirtilmiştir.

Kampa katılacak Sporcu ve Teknik ekip görevlilerinin 5 Mart 2019 tarihinde saat 12:00’a kadar aşağıda yazılı kamp merkezinde hazır bulunması gerekmektedir.

Kampa katılacak sporcuların spor malzemelerini ( Kanadiyen, Futbol Ayakkabısı – Forma – Şort , Eşofman,Tozluk,Eldiven vb. ) yanlarında bulundurması gerekmektedir.

Kampa katılacaklardan izin yazısı talebinde bulunacakların  kurum ve faks numaralarını belirterek Federasyonumuzun ( 0312 ) 311 68 52 No’lu faksına izin yazısı talebi içerir Dilekçelerini göndermelerini gerekmektedir.

Adres: TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Riva, Beykoz/İstanbul

S.N. Adı Soyadı                                  Görevi                İli / Kulübü
1 –
Hasan Hüseyin YAMAN          Sporcu / Adana Ampute Eng.Spor Kulübü
2 –Bilal TOLU                               Sporcu / Kayseri Anadolu Erciyes Eng.Spor Kulübü
3 –İsmail PARLAK                        Sporcu / Antalya Büyükşehir Bel.Asat Spor Kulübü
4 –Hakkı SATILMIŞ                      Sporcu / Antalya Büyükşehir Bel.Asat Spor Kulübü
5 –Hikmet TURAN                        Kaleci /  Antalya Büyükşehir Bel.Asat Spor Kulübü
6 –Muhittin KURT                         Sporcu / Antalya Büyükşehir Bel.Asat Spor Kulübü
7 –Umutcan GÜNAY                    Kaleci  / Bursa Gücü Spor Kulübü
8 –Feyzi YAŞAR                          Sporcu / Denizli Engelliler Spor Kulübü
9- Onurcan ŞENTÜRK                Sporcu / Esenyurt Engelliler Spor Kulübü
10-Rüstem KURHAN                  Sporcu / İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
11-İ.Ethem MELEKOĞLU           Kaleci /   Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü
12-Ramazan KÖRLEK                Sporcu / Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü
13-Zülfücan DERİNPINAR          Sporcu /  Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
14-Mehmet KARAKAŞ                Sporcu  / Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
15-Emrulah BAŞKAN                  Sporcu /
 Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

16-Doğukan KIRSÜLEYMANOĞLU   Sporcu / MP.Samsun Engelliler Spor Kulübü
17-Mesut AYDEMİR                    Kaleci / MP.Samsun Engelliler Spor Kulübü
18-Mücahit GÜVEN                     Kaleci / MP.Samsun Engelliler Spor Kulübü
19-Mehmet ERDOĞAN               Sporcu / Melikgazi Bel.Bed.Engelliler Spor Kulübü
20-Harun MUT                             Sporcu /Melikgazi Bel.Bed.Engelliler Spor Kulübü
21-Hacı Osman SARI                  Kaleci / Melikgazi Bel.Bed.Engelliler Spor Kulübü
22-Salih SELVİ                            Sporcu / Mersin Olimpik Yet.Spor Kulübü
23-Batuhan KALE                       Kaleci / Mersin Olimpik Yet.Spor Kulübü
24-M.Ali ATMACA                       Kaleci / Mersin Olimpik Yet.Spor Kulübü
25-Ömer YILMAZ                        Sporcu / Mersin Olimpik Yet.Spor Kulübü
26-Umutcan KÖSEBIYIKOĞLU  Sporcu / Ortatek Gaziler Ampute Spor Kulübü
27-Umut PARLAK                        Sporcu / Pendik Engelliler Spor Kulübü
28-Hüseyin YILDIRIM                  Kaleci / Pendik Engelliler Spor Kulübü
29-Enes GÜLTEKİN                     Sporcu / Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü
30-Mustafa POLAT                      Kaleci / Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü
31-Kemal GÜLEŞ                        Sporcu /
 TSK Reh.Merkezi Eng.Spor Kulübü 
32-Ömercan KARA                      Sporcu / TSK Reh.Merkezi Eng.Spor Kulübü 
33-Ömer GÜLERYÜZ                  Sporcu / TSK Reh.Merkezi Eng.Spor Kulübü 
34-Ahmet AKKAYA                      Sporcu / TSK Reh.Merkezi Eng.Spor Kulübü 
35-Emre GÜRPE                         Sporcu / TSK Reh.Merkezi Eng.Spor Kulübü 
36-Mehmet Ali ATAY                    Kaleci / Yeditepe Engelliler Spor Kulübü – İstanbul
37-Furkan PETEK                        Sporcu / Yeditepe Engelliler Spor Kulübü – İstanbul
38-Ramazan YAŞMİN                  Sporcu / Yeditepe Engelliler Spor Kulübü – İstanbul

TEKNİK EKİP
1-) Tahir GÜVEN ( Kamp Sorumlusu )  Antalya 
2-) Uğur ÖZCAN ( Baş Antrenör )         Ankara 
3-) Fatih ERDAŞ ( Yrd.Antrenör )          Bartın 
 
4-) Murat BAHAR ( Antrenör )               İzmir  
5-) Ökkaş BÖKE ( Kaleci Antrenörü )   Gaziantep
6-) İlhan ELMALI ( Kaleci Antrenörü )   Samsun 
7-) Mehmet KARA ( Malzemeci )          Gaziantep 



TBESF HABER

“Para Dans Kosice 2023 turnuvasından 3 Altın 2 Gümüş Madalya ile Dönüyorlar”

Federasyonumuzun 2023 yılı faaliyet programında öne çıkan bir etkinlik gerçekleşti. Para Dans Kosice 2023 Para Dance Sport World Cup Turnuvası, 15-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Slovakia’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sporcular, bu prestijli turnuvada üstün bir başarı elde ettiler. Toplamda 3 altın ve 2 gümüş madalya kazanan milli sporcular, Türk bayrağını gururla temsil ettiler.

Slovakya’nın ev sahipliğindeki turnuva, dünya çapında yetenekli dansçıları bir araya getirerek büyük bir rekabetin yaşandığı bir platform oldu. Sporcular, sadece ülkemizi değil, aynı zamanda yeteneklerini tüm dünyaya gösterme fırsatı buldular.

Federasyonumuz, sporcularımızın elde ettiği bu başarıdan dolayı gurur duyuyor ve onları tebrik ediyor. Bu önemli etkinliğin, gelecekteki uluslararası müsabakalarda da başarıların habercisi olduğuna inanıyoruz. Sporcularımıza başarılarının devamını dileriz.

PARADANS KOSIČE DÜNYA KUPASİ 2023

OKUMAYA DEVAM ET

Ampute Futbol

Ampute Futbol 2023-2024 Sezonu Süper Lig Fikstür Çekimi

“Ampute futbol 2023-2024 sezonu Süper Lig fikstür çekimi 14 Eylül 2023 tarihinde saat 16:30’da YouTube üzerinden canlı yayınlanacaktır. Canlı yayın bağlantısı aşağıdaki gibidir:”

https://www.youtube.com/@bedenselengelliler

 

OKUMAYA DEVAM ET

TBESF HABER

“Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBESF Başkanı Alpaslan Erkoç’u Kabul Etti”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç’u makamında kabul etti. Görüşme Bakanlık makamında gerçekleşti. Federasyon başkanı Erkoç, Gençlik ve Spor Bakanına yeni dönem faaliyetleri ve çalışma takvimi hakkında bilgiler verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Federasyon Başkanı Erkoç’u ve göreve gelen yeni yönetimini tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,’ Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu çalışmalarını yakından takip edeceğini ve önümüzdeki dönemde Federasyonun tüm bileşenleriyle ve Milli Takımlarla ses getiren başarılara imza atmasını beklediğini’ ifade etti. Bakan Bak, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın örnek bir sporsever olduğunu ve özellikle de sporda engellilerin varlığı konusundaki hassasiyetlerini’ dile getirdi. Bu doğrultuda Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Milli takımın çalışmalarını yakından birebir takip ederek uluslararası alanda Paralimpik olimpiyatlarda yeni başarılar kazanmak için gereken desteği vereceklerini söyledi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun kısa, orta ve uzun vadede stratejik planları ve çalışmaları hakkında Bakan Bak’ a detaylı bir sunum gerçekleştiren Başkan Erkoç, “Sayın Bakanımız bizi çok samimi ve sıcak bir ortamda karşıladı. Kendisine mütevazı kişiliğinden ve engellilerin spordaki varlığına olan duyarlılığından dolayı adeta hayran kaldık. Sayın Bakanımızın Türk Sporu ve özellikle Milli Takımlarımız adına her türlü desteği fazlasıyla verecek bir sporsever olması biz spor camiası için büyük bir öneme sahiptir. Bu, bizler için önemli bir motivasyon kaynağı oluşturacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ ın ilgi ve özverisi ile engelli sporunu en güzel yerlere getireceğimize inanıyoruz. Sayın Bakanımıza Federasyonumuza göstermiş olduğu ilgisi ve biz engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığı ve sevgisinden dolayı müteşekkirim” dedi.

Görüşme sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç Bakanlık makamında hatıra fotoğrafı çektirdi.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P