BİZİ TAKİP ET!

Ampute Futbol Haftasında anlamlı müsabaka…

Ampute Futbol Haftasında anlamlı müsabaka…

Ampute Futbolun Dünya üzerindeki gelişimi ve tanıtımına dikkat çekmek amacıyla Avrupa Ampute Futbol Federasyonu ( EAFF) tarafından desteklenen Ampute Futbol haftası,ülkemizde Ampute Futbol milli takımımızın 24-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çanakkale’de yapacağı kamp çalışmaları esnasında kutlanmaya başlandı.

Hafta etkinlikleri kapsamında Ampute Futbol Milli Takımımız ile Bozcaada ilçesi yerel yöneticileri arasında Bozcaada halı sahasında düzenlenen müsabaka bir hayli ilgi çekti.

Bozcaada Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ, İlçe Jandarma Komutanı Erbil TEKBIYIK, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Benan AKTEKİN ve Bozcaada Sporda geçmiş dönemlerde Futbol oynayan futbolcuların da katılmış olduğu müsabakayı Milli Takımımız 7-1 kazandı.

Sporda engelin olmadığının bir kez daha gösterildiği müsabakaya yaklaşık 500 kişilik bir taraftar topluluğuda tezahüratları ile yakın ilgi gösterdi.

Bozcaada Belediye Başkanı sayın Hakan Can YILMAZ’a, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı sayın Kemal ULUSU‘ya Belediye yetkililerine, yerel yöneticilerimize ve Bozcaada’da bulunan vatandaşlarımıza Ampute Futbol Milli Takımımıza kamp süresince göstermiş oldukları misafirperverlik, yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz.





Duyurular

Camiamıza Duyurulur

Ülkemizi derinden üzen Kartalkaya’da yaşanan trajik olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına, bu hafta sonu oynanacak tüm maçlarımızda maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır.

Ayrıca, tüm takımlarımız sahaya siyah kol bandı ile çıkarak bu acıyı paylaşacaktır.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden “Antrenör Eğitim Programı” 2025/1 dönemi başvuruları başlıyor.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden “Antrenör Eğitim Programı” 2025/1 dönemi başvuruları başlıyor.

Antrenörlük kariyerine adım atmak isteyenler için akademik takvim şu şekildedir:
Başvuru/kayıt yenileme tarihleri: 20 – 31 Ocak 2025
E-öğrenme derslerine erişim: 10 Şubat 2025
Sınav sistemine kayıt: 10 Şubat- 14 Mart 2025
Sınav giriş belgelerinin yayınlanması: 24 Nisan 2025 haftası
Sınav tarihi: 27 Nisan 2025
Sonuçların ilanı: 9 Mayıs 2025

Başvurular e-devlet üzerinden yapılabilir. Detaylı bilgi için Spor Bilgi Sistemi’ni ziyaret edebilirsiniz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

2.Kademe Temel ve 3. Kademe Kıdemli Antrenör Uygulama Eğitim Kursu Duyurusu

10-16 Şubat 2025 tarihleri arasında 3.Kademe, 17-23 Şubat 2025 tarihleri arasında 2. Kademe Antrenör Uygulama Eğitim Kursu Yalova ilinde düzenlenecektir.

Kurs Yeri: Yalova

Kurs Eğitim Tarih Aralığı:

3.Kademe: 10-16 Şubat 2025

2.Kademe: 17-23 Şubat 2025

Başvuru tarihi: 21 Ocak 2025

Son başvuru tarihi: 31 Ocak 2024

Ödemeyi sadece referans kodu gönderilen (spor bilgi sisteminden veya mail adresinden referans kodunun gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.) kişiler gerçekleştirecektir. Referans kodu gönderilen kursiyerlerin ücreti en geç 31 Ocak 2025 tarihinde saat 17:00’e kadar TCKN ile yatırmaları gerekmektedir.

Katılımcı listesi Bedensel Engelliler Spor Federasyonu resmi internet sayfasından 3 Şubat 2025 tarihinde yayınlanacaktır.

Ödeme Bilgisi:

*Temel Eğitimden başarılı olup 2.Kademe Temel Antrenör Uygulama Eğitimi kursuna katılacaklar için kurs ücreti 2500 TL

* Temel Eğitimden başarılı olup 3.Kademe Kıdemli Antrenör Uygulama Eğitimi kursuna katılacaklar için kurs ücreti 3500 TL

*Gerekli şartları sağlayan ve katılmaya hak kazanan adaylara ödeme yapmaları için spor bilgi sisteminden e-posta adreslerine gönderilen referans kodu ile 31 Ocak 2025 tarihine kadar TCKN ile ödeme yapmanız gerekmektedir.

Not: Katılımcı isim listesi ilan edilmeden önce iptal ve iade talebinde bulunan adayların tbesf@tbesf.org.tr uzantılı e-posta adresine talepte bulunmaları gerekmektedir. Kurs katılımcı listesi ilan edildikten sonra her ne sebeple olursa olsun iptal ve iade yapılmamaktadır.

Eğitim Programı:

*Kursa katılmaya hak kazanan kursiyerlerin isim listesi ve ders programı aynı anda web sitemizden yayınlanacaktır.

*10-16 Şubat 2025 tarihlerinde yapılacak eğitim salonu ve sınav yeri için gerekli bilgi, katılımcı isim listesi yayınlandığında web sayfamızdan yayınlanacaktır.

Kursa Başvuru Şekli:

*Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:

-e-devlet Giriş

-Gençlik ve Spor Bakanlığı

-Spor Bilgi Sistemi

-Uygulamaya Git

-Spor Elemanı

-Antrenör

-Kurs

Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden gerçekleştirilecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtilmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur.

*Kurs için başvuru evrakları e-devlet kapısı, spor bilgi sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P