Ampute Futbol Milli Takımı Kırşehir’de Kampa Girdi
Ampute Futbol Milli Takımımız, Polonya’da düzenlenecek Uluslar Ligi hazırlıkları kapsamında Kırşehir’de kampa girdi. Teknik Direktör İsmail Temiz yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ay-yıldızlı ekibimiz, İngiltere, Fas ve Japonya gibi güçlü rakiplerin yer aldığı turnuvaya en iyi şekilde hazırlanıyor.
Kamp sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, kampın önemine dikkat çekerek şu değerlendirmelerde bulundu:
“Kırşehir kampı sonrasında turnuvaya katılacağız. Turnuva bitiminde Azerbaycan’da bir ikili kamp planlıyoruz. Aynı zamanda 2026 Dünya Şampiyonası hazırlıklarımızı da bu süreçle birlikte başlatmış olacağız. Genç oyuncularımız, tecrübeli ağabeyleriyle birlikte güçlü bir takım olacaklar. Rakiplerimiz zorlu ancak biz de güçlü bir ekibiz. Fiziksel ve taktiksel anlamda en üst seviyeye çıkmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”
Milli takım oyuncularımızdan ve takım kaptanımız Ömer Güleryüz ise, hedeflerinin her zaman olduğu gibi şampiyonluk olduğunu belirterek,
“Zorlu rakiplerimiz var fakat biz bu tarz mücadelelere alışığız. Sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak bu zorlu gruptan sıyrılacağımıza inanıyoruz” dedi.
26 Haziran’a kadar devam edecek olan Kırşehir kampı, Polonya’da gerçekleşecek turnuva öncesi milli takımımızın son hazırlık süreci olacak. Ay-yıldızlı ekibimiz kampın ardından Polonya’ya hareket edecek.