Ampute Futbol Sezonbaşı Kulüpler Toplantısı İstanbul’da Yapıldı..
Ampute Futbol Kulüp Başkanları sezon değerlendirme toplantısı TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Eğitim Tesislerinde yapıldı.
Ampute Futbol Kulüp Başkanları sezon değerlendirme toplantısı TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Eğitim Tesislerinde yapıldı.
Federasyon başkanımız Sn.Arif Ümit UZTÜRK’ün açılışını yapmış olduğu toplantı’ya Ampute Futbol 2015-2016 sezonuna katılacak 17 Kulüp İdarecimiz katıldı.Son günlerde yaşanan terör olaylarına değinen Federasyon Başkanımız Sn.UZTÜRK Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast ederek yapılan bu saldırıları kınıdığını ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı evlatlarımıza acil şifa, kederli ailelerine ve tüm milletimize sabırlar dileklerinde bulunduktan sonra şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okunduktan sonra toplantıya geçildi.
Ampute Futbol Yeni Yarışma yönergesi incelenerek kulüplerimizin yönergede değişen maddelerle ilgili görüşleri alındıktan sonra 2014-2015 Ampute Futbol sezonu değerlendirildi ve 2015-2016 sezonu Ampute Futbol Ligi faaliyet programı görüşüldü.
Teknik ve MHK Kurulu Başkanlarımız değişen oyun kuralları hakkında bilgi verdikten sonra dilek ve temennilerde bulunuldu ve toplantı sona erdi.
Toplantı ile ilgili resimler aşağıdadır.
Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.
Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta
Okan üniversitesi yılın Spor Ödüllerinde Ampute Futbol Milli Takımımız Onur Ödülü aldı. Törene Federasyon Yönetim kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan, Antrenörümüz İsmail Temiz, Sporcularımız Barış Telli, Serkan Dereli ve Fuat Taştan katıldı.
Türk sporuna ve engelli sporlarına önemli katkılarda bulunan, federasyonumuzun gelişimine büyük destek sağlayan Bitexen Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Federasyonumuz Yönetim Kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan’ın konuşmasında, Okan Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bu prestijli Spor Ödülleri’nde Ampute Futbol Milli Takımımıza “Onur Ödülü”nün layık görülmesinden büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bu kıymetli ödül için üniversite yönetimine, emeği geçen herkese ve bizleri destekleyen tüm spor severlere içtenlikle teşekkür ederiz.
Bizler, Avrupa ve Dünya şampiyonu bir takım olarak sahada sadece zaferler kazanmak için değil, aynı zamanda azmin, mücadelenin ve asla pes etmemenin en güçlü temsilcileri olmak için varız. Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek, genç sporcularımıza ilham vermek ve engellerin sadece zihinlerde olduğuna dair güçlü bir mesaj vermek en büyük motivasyon kaynağımızdır.
Bu ödül, sadece bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların bir nişanı değil, aynı zamanda gelecekteki hedeflerimiz için daha da büyük bir sorumluluk almamız gerektiğinin bir göstergesidir. Desteklerinizle, Türkiye’yi ve Ampute Futbolunu daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz.
Bu anlamlı ödül için tekrar teşekkür ediyor, tüm sporculara ve spor camiasına başarılar diliyoruz.