BİZİ TAKİP ET!

Bilek Güreşi Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası’nı 13 madalyayla noktaladı

Bilek Güreşi Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası’nı 7 altın, 1 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 13 madalyayla noktaladı.

Romanya’nın Köstence kentinde düzenlenen Para Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda mücadeleler tamamlandı. Türkiye, şampiyonanın son gününde gerçekleştirilen sağ kol müsabakalarında elde ettiği 4 altın, 1’er gümüş ve bronz ile madalya sayısını 13’e çıkardı. 

Milli Takımımızda, erkekler sağ kolda Ümit Burunlular +75 kiloda, Gökhan Seven 75 kiloda, Arif Başar Durak 80 kiloda, Fatih Kamuz ise gençler 55 kiloda Dünya Şampiyonu oldu.

Olcay Avşar +90 kiloda gümüş madalya elde ederken kadınlarda ise Meryem Yıldırım, +65 kiloda bronz madalyaya ulaştı. 

Milli sporcularımız, şampiyonada daha önce sol kol müsabakalarında +75 kiloda Ümit Burunlular, 75 kiloda Gökhan Seven, gençler 55 kiloda Fatih Kamuz ile 3 altın madalya kazanırken, 65 kiloda Leyla Gökalp Koca, +65 kiloda Meryem Yıldırım, +90 kiloda Olcay Avşar, 65 kiloda ise Ferhat Çıkmaz ile 4 bronz olmak üzere toplam 7 madalyanın sahibi olmuştu. 

Türkiye, bu sonucun ardından organizasyonu 7 altın, 1 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 13 madalyayla bitirdi.

Duyurular

Vefat & Başsağlığı

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL LİGİNE İLK KEZ KATILACAK TAKIMLARIN DİKKATİNE

Lige ilk kez yeni katılacak Takımlarımızın Federasyonumuz hesabına yatırması gereken Lige Katılım Depozito Ücretinin
01 Ağustos 2025 tarihi mesai bitimine kadar Federasyonumuz hesabına yatırılması gerekmektedir. Sonrasında Lig Katılım Taahhütnamesinin doldurulması gerekmektedir.

Lig katılım Taahhütnamesinin Kulüp Başkanının yanı sıra Kulüp Müdürü veya Kulüp Genel Sekreteri ile birlikte çift imzalı olarak imzalamak ve kaşelemek suretiyle Federasyonumuzun tbesf@tbesf.org.tr mail adresine e-posta olarak gönderilmesi, Taahhütnamenin aslının ise kargo / posta yoluyla Federasyonumuza iletmesi gerekmektedir.

Taahhütnamede herhangi bir maddeye Şerh koyan veya Taahhütnameyi ve Lige Katılım Depozito Ücretini 01 Ağustos 2025 tarihi mesai bitimine kadar Federasyonumuza hesabına havale etmeyen Kulüpler Ampute Futbol 2025-2026 sezonu Fikstür çekimine dahil edilmeyecektir.

Ampute Futbol 2025-2026 sezonuna ilk kez katılacak tüm takımlara önemle duyurulur.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Ampute Futbol 2025-2026 Sezonu Lig Katılım Formları Yayınlanmıştır.

Federasyonumuz Ampute Futbol 2025-2026 sezonu Lig müsabakalarına katılımı için gerekli olan, Lig Katılım Formu, Lig Katılım Taahhütnamesi ve Kulüp Bilgi formu aşağıda ve formlar bölümünde yayınlanmıştır.

Ampute Futbol 2025-2026 sezonuna katılacak kulüplerimizin aşağıda yer alan Lig katılım formu, Lig Katılım Taahhütnamesini ve Kulüp Bilgi formunu 1 Ağustos 2025 tarihi bitimine kadar imzalı ve mühürlü olarak Federasyonumuza iletmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar Lige katılım için gerekli evraklarını Federasyonumuzu iletmeyen Kulüplerin Lig katılım başvuruları kabul edilmeyecektir.

Ampute Futbol 2025-2026 sezonuna katılacak tüm takımlarımıza önemle duyurulur.

AMPUTE-FUTBOL-KULUPLERI-TAHHUTNAME

AMPUTE-FUTBOL-TAKIMLARI-LIG-KATILIM-FORMU

AMPUTE-FUTBOL-KULUPLERI-KULUP-BILGI-FORMU

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu