BİZİ TAKİP ET!

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU
SEÇİM KOMİSYONU

Karar Tarihi : 12/03/2015 Karar No : 4

Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulunun 12/02/2015 tarihli ve 2015/026 E. — 2015/054 K. sayılı kararı uyarınca 3289 sayılı Kanun, Bağımsız Spor Federasyonlarının Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği’nin 10/9 ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ana Statüsünün 20/5 maddeleri uyarınca Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun 1. Olağanüstü Genel Kurulu ve 4. Mali Genel Kurul toplantısının üç kişilik komisyon marifetiyle yapılması kararlaştırılmıştır.

Bahse konu karar uyarınca Av. Halil İbrahim AYÇİÇEK. Av. Coşkun DERE (SGM Hukuk Müşavirliği) ve Alparslan ÜNLÜ’ nün katılımıyla oluşturulan Komisyon 12/03/2015 günü yaptığı toplantıda aşağıdaki kararları almıştır.

22 Mart 2015 günü saat 10:00 itibariyle yapılacak 1. Olağanüstü Genel Kurul ve 4. Mali Genel Kurul için bir başkan adayının başvuruda bulunduğu bildirildi.

Başkan adayı olan müracaatı bulunana Arif Ümit UZTÜRK’ ün adaylık evrakları incelendi. Başkan adaylarından istenilen TC Kimlik Numarası beyanı, öğrenim belgesi, ceza almadığına dair beyan. adli sicil beyan ile adaylık ücreti olan 3.000,00-TL nin yatırıldığına ilişkin 12/03/2015 tarihli dekont ile toplam 108 genel kurul delegesinin teklif beyanının mevcut olduğu görüldü.

Saat 15.00 itibariyle başkaca bir adaylık başvurusunun bulunmadığı ve başkan adayı Arif Ümit UZTÜRK’ ün Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ana Statüsünün 9. Maddesinin üçüncü fıkrasında istenilen belgeleri sunmuş olduğu anlaşılmakla: 22 Mart 2015 günü saat 10:00 itibariyle yapılacak 1. Olağanüstü Genel Kurul ve 4. Mali Genel Kurul için bir başkan adayı olarak kabulüne,

Oybirliği ile karar verilmiştir. 12/03/2015

Seçim Komisyonu

Av. Halil İbrahim AYÇİÇEK                         Av. Coşkun DERE                                          Alparslan ÜNLÜ
Komisyon Başkanı                                                Üye                                                         Üye (Katılmadı)

Federasyon Başkanımızdan Bayram Tebriği

Federasyon Başkanımız Alpaslan Erkoç, Tüm Camiamızın bayramını kutladığını dile getirdi.

“Tüm Spor Kulüpleri Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Takımlarımızı ve Milli takımımızı oluşturan destek personelleri, sağlık ekipleri, Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz, tüm kurullarımızın, federasyonumuza destek veren tüm sponsor firmalarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlı bayramlar dilerim.”

OKUMAYA DEVAM ET

Sponsorlarımızdan Vestel Yetkilileri Kampımızı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecinde Riva’da bulunan Milli Takımımıza Vestel CMO’su-Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Marka İletişim, Deneyim ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Osman Badur moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin gururu Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olması için yoğun bir şekilde çalıştığı bu süreçte, Vestel’in üst düzey yöneticileri takımımızı ziyaret ederek moral verdi. Ziyaret sırasında Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Osman Badur, Milli Takımımıza başarılar dileyerek, oyuncuların ve teknik ekibin hedeflerine ulaşmaları için desteklerini sundular.

Duygu Badem Uylukçuoğlu; Vestel olarak, Türk sporuna ve Milli Takımımıza olan desteğimizi sürdürüyor ve bu tür önemli organizasyonlarda milli ruhu ve birliği güçlendirmeye devam ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanan Vestel ailesi olarak, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Milli Takımımıza ve teknik ekibine başarılar diler, Avrupa Şampiyonası’nda elde edecekleri başarılar için sabırsızlıkla beklediğimizi belirtiriz.

Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Lig Üçüncüsü

Bitexen Ampute Futbol 1.Lig Üçüncüsü; Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü, 14 hafta boyunca kıyasıya rekabetin sürdüğü 1.ligde Sezon sonunda 28 puan alarak üçüncü olan Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Başkanı, yöneticileri ve Sporcularını tebrik ediyoruz. Gelecek sezonda başarılar diliyoruz.

Çok Okunanlar