BİZİ TAKİP ET!

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU
SEÇİM KOMİSYONU

Karar Tarihi : 12/03/2015 Karar No : 4

Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulunun 12/02/2015 tarihli ve 2015/026 E. — 2015/054 K. sayılı kararı uyarınca 3289 sayılı Kanun, Bağımsız Spor Federasyonlarının Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği’nin 10/9 ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ana Statüsünün 20/5 maddeleri uyarınca Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun 1. Olağanüstü Genel Kurulu ve 4. Mali Genel Kurul toplantısının üç kişilik komisyon marifetiyle yapılması kararlaştırılmıştır.

Bahse konu karar uyarınca Av. Halil İbrahim AYÇİÇEK. Av. Coşkun DERE (SGM Hukuk Müşavirliği) ve Alparslan ÜNLÜ’ nün katılımıyla oluşturulan Komisyon 12/03/2015 günü yaptığı toplantıda aşağıdaki kararları almıştır.

22 Mart 2015 günü saat 10:00 itibariyle yapılacak 1. Olağanüstü Genel Kurul ve 4. Mali Genel Kurul için bir başkan adayının başvuruda bulunduğu bildirildi.

Başkan adayı olan müracaatı bulunana Arif Ümit UZTÜRK’ ün adaylık evrakları incelendi. Başkan adaylarından istenilen TC Kimlik Numarası beyanı, öğrenim belgesi, ceza almadığına dair beyan. adli sicil beyan ile adaylık ücreti olan 3.000,00-TL nin yatırıldığına ilişkin 12/03/2015 tarihli dekont ile toplam 108 genel kurul delegesinin teklif beyanının mevcut olduğu görüldü.

Saat 15.00 itibariyle başkaca bir adaylık başvurusunun bulunmadığı ve başkan adayı Arif Ümit UZTÜRK’ ün Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ana Statüsünün 9. Maddesinin üçüncü fıkrasında istenilen belgeleri sunmuş olduğu anlaşılmakla: 22 Mart 2015 günü saat 10:00 itibariyle yapılacak 1. Olağanüstü Genel Kurul ve 4. Mali Genel Kurul için bir başkan adayı olarak kabulüne,

Oybirliği ile karar verilmiştir. 12/03/2015

Seçim Komisyonu

Av. Halil İbrahim AYÇİÇEK                         Av. Coşkun DERE                                          Alparslan ÜNLÜ
Komisyon Başkanı                                                Üye                                                         Üye (Katılmadı)

SÜPER KUPA STATÜSÜ

2024 Sezonu Süper Kupa statüsü aşağıdadır.

Statüye aynı zamanda internet sitemizin “FORMLAR” bölümünden ulaşılabilir.

2024 SÜPER KUPA

AMPUTE FUTBOL 2024-2025 TÜRKİYE KUPASI STATÜSÜ

2024-2025 Sezonunda uygulanacak Türkiye Kupası Statüsü ekte yayınlanmıştır.

Statüye aynı zamanda “FORMLAR” bölümünden ulaşabilirsiniz.

2024 -2025 TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKA STATÜSÜ

Duyurular

Ampute Futbol Lig Katılım Taahhütnamesi ve Depozito Ücreti Hakkında Önemli Duyuru

Lig katılım Taahhütnamesinin ve Lige ilk kez yeni katılacak Takımlarımızın Federasyonumuz hesabına yatırması gereken Lige Katılım Depozito Ücretinin
01 Ağustos 2024 tarihi mesai bitimine kadar Federasyonumuz hesabına yatırılması gerekmektedir

Lig katılım Taahhütnamesinin Kulüp Başkanının yanısıra Kulüp Müdürü veya Kulüp Genel Sekreteri ile birlikte çift imzalı olarak imzalamak ve kaşelemek suretiyle Federasyonumuzun tbesf@tbesf.org.tr mail adresine e-posta olarak gönderilmesi, Taahhütnamenin aslının ise kargo / posta yoluyla Federasyonumuza iletmesi gerekmektedir.

Taahhütnamede herhangi bir maddeye Şerh koyan veya Taahhütnameyi ve Lige Katılım Depozito Ücretini 01 Ağustos 2024 tarihi mesai bitimine kadar Federasyonumuza hesabına havale etemeyen Kulüpler Ampute Futbol 2024-2025 sezonu Fikstür çekimine dahil edilmeyecektir.

Ampute Futbol 2024-2025 sezonuna katılacak tüm takımlarımıza önemle duyurulur.

Doldurulması gereken formlar, federasyonumuzun Formlar bölümünde yer almaktadır;

Formlar

Çok Okunanlar