DÜNYA İKİNCİSİ AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMIMIZ YURDA DÖNDÜ

Meksika’dan uçakla Paris aktarmalı olarak İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Ampute Futbol Milli Takımımızı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Çevik Kuvvet Sorumlu Şube Müdürü Muharrem Yazgan, federasyonumuzun yetkilileri, futbolcularımızın aileleri ve çok sayıda taraftar karşıladı. Muharrem Yazgan, dünya ikincisi Millilerimize çiçek hediye etti.
Havalimanında, Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan, takım kaptanı Osman Çakmak ve futbolcularımızdan Barış Telli ile Ömer Güleryüz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Takımımıza, 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası Başarı Ödülü olarak karşılamada 1 milyon liralık çek verdi.
SÜPER LİG 18.HAFTA 1.LİG 16.HAFTA 2.LİG 9.HAFTA HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI AŞAĞIDADIR.
SÜPER LİG 18.HAFTA 1.LİG 16.HAFTA 2.LİG 9.HAFTA HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI