Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Seçme Yarışları Başvuru Listesi

YARIŞMA KURALLARI:
• T.C. Sağlık Bakanlığı’nın ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ön gördüğü önlemler geçerli olacak. (maske, fiziki mesafe, vb.) Ayrıca, Spor Genel Müdürlüğü’nün Covid-19 nedeniyle yayınlamış olduğu genelgeye uyulacaktır.
• Belirlenen seanslar için 6 yüzücü rezervasyon yapabilecek ve her kulvarda 1 kişi yüzecektir.
• Organizasyon Komitesi olarak seçmelere girecek her yüzücü, yüzme malzemelerinin tamamını kendisi getirecektir. (bone-havlu-gözlük-terlik vb.)
• Seçmelere gelirken katılımcılardan mayolarını içlerine giymeleri istenecektir.
• Soyunma odaları kullanılmayacaktır.
• Seçme alanına sadece yüzücüler alınacaktır.
• Suda ısınma yapılmayacaktır.
• Tribünler kapalı olacaktır.
• Maske kullanımı zorunlu olacaktır.
• Seçmelere katılacak yüzücüler, tesis içerisine fiziki mesafeyle alınacak ve ateş ölçümü yapılacaktır.
Ampute Futbol Süper Lig 20. Hafta, 1. Lig 18. Hafta, 2. Lig 5. Hafta Erteleme sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.
Ampute Futbol Süper Lig 20. Hafta, 1. Lig 18. Hafta, 2. Lig 5. Hafta Erteleme
SÜPER LİG 21.HAFTA 2.LİG 6.HAFTA ERTELEME MAÇLARI HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI AŞAĞIDADIR.
SÜPER LİG 21.HAFTA 2.LİG 6.HAFTA ERTELEME MAÇLARI HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI
1. Malatya Büyükşehir Belediyesi
ŞAMPİYON Malatya Büyükşehir Belediyesi
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2024-2025 sezonunu Malatya Büyükşehir belediyesi şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lige yükselmiştir. Kupalarını Federasyon Başkanımız Sayın Alpaslan Erkoç ve Milli takım antrenörümüz Sayın İsmail Temiz takdim etmişlerdir. Ayrıca Ampute Futbol’a katkı ve desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Sami Er ve Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Bayram Taşkan’a
Federasyon Başkanımız Sayın Alpaslan Erkoç plaket takdim etmiştir.
2. Bağcılar Belediyesi Ampute Spor Kulübü
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2024-2025 sezonu Ampute Futbol 1.Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Bağcılar Belediyesi Ampute Spor Kulübü olmuştur.Sezonun son haftasında Keçiören Bağlumspor Ampute Spor Kulübü karşısında aldığı 5-2’lik galibiyet ile Bağcılar Belediyesi Ampute Spor Kulübü ligi 2.olarak tamamlayarak Süper Lige yükselmiştir. 2.’lik kupalarını Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ahmet Ali Özduman kendilerine takdim etmişlerdir.
3.Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2024-2025 sezonu Ampute Futbol 1.Ligi’ni üçüncü sırada tamamlayan Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü olmuştur.Sezonun son haftasında Antalya Büyükşehir Belediye Asat Spor Kulübü karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet ile Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü ligi 3.olarak tamamlamıştır.Kupalarını Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Hasan Yıldırım takdim etmişlerdir.