BİZİ TAKİP ET!

Engellere inat yazdıkları başarı hikayelerini paylaştılar

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bugün Federasyonumuz ve Cepa Alışveriş Merkezi’nin iş birliğinde organize edilen söyleşide milli sporcularımız engellere inat yazdıkları başarı hikayelerini Ankara’da anlattı.

Cepa AVM’de gerçekleştirilen söyleşiye Milli sporcularımız; Sümeyye Boyacı, Ebubekir Yıldırım, Hakan Akkaya ve Tekerlekli Sandalye Basketbol U22 Genç Erkekler Milli Takım Antrenörü Mahmut Kemal Okur katıldı. 

Soru ve cevap şeklinde gerçekleşen söyleşide millilerimiz spora nasıl başladıkları, engellere inat yazdıkları başarı hikayeleri, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları hedefleri hakkında bilgiler verdi. Milli Takım Antrenörü Kemal Okur, 22 yaş altı tekerlekli sandalye basketbol branşının her geçen gün daha da geliştiğini ve hedeflerinin her yeni jenerasyon için kürsüde yer almak olduğunu ifade etti. 

Milli sporcularımız ve antrenörümüz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajlarında ise asıl engelin bedende değil zihniyettte olduğunu, engelin spor yapmak için bir engel taşımadığını ve engelli bireylerin sporla birlikte daha aktif rol üstlenerek topluma örnek olduklarını belirttiler. 

Söyleşinin sonunda milli sporcularımız ile milli takım antrenörümüze çiçek ve hediye takdim edildi. 

Duyurular

AMPUTE FUTBOL GÜNCEL KART ÇİZELGESİ

Ampute Futbol Süper Lig 18. Hafta, 1. Lig 16. Hafta, 2. Lig 9. Hafta ve sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.

 

Ampute Futbol Süper Lig 18. Hafta, 1. Lig 16. Hafta, 2. Lig 9. Hafta

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI AŞAĞIDADIR.

 

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL ATAMALARI

 

 

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

GEÇMİŞ OLSUN İSTANBUL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu