BİZİ TAKİP ET!

MASA TENİSİ 1 KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU

Masa Tenisi 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu14-26 Mart 2016 Ankara

Masa Tenisi 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu 14-26 Mart 2016 tarihleri arasında Ankara’da Mamak Şafaktepe İlkokulu’nda yapılacaktır. Kurs için istenen belgeler ve kurs ile ilgili bilgileri aşağıdaki dosyadan inceleyebilirsiniz.

Kurs Katılım Ücreti ; 200,00 TL ,

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Bankası Anafartalar Şubesindeki
TR87 0006 2000 7110 0006 2977 87 nolu hesaba yatırılması gerekmektedir

Duyurular

SÜPER LİG 15.HAFTA 1.LİG 13. HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

SÜPER LİG 15.HAFTA, 1.LİG 13. HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI AŞAĞIDADIR.

 

SÜPER LİG 15.HAFTA, 1.LİG 13. HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL GÜNCEL KART ÇİZELGESİ

Ampute Futbol Süper Lig 14. Hafta, 1. Lig 12. Hafta, 2. Lig 5. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.

 

Ampute Futbol Süper Lig 14. Hafta, 1. Lig 12. Hafta, 2. Lig 5. Hafta

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye Güreş Federasyonu’nun İftar Programında Spor Camiası Bir Araya Geldi.

Türkiye Güreş Federasyonu’nun İftar Programında Spor Camiası Bir Araya Geldi.
Türk Sporuna Gecesini gündüzüne katıp çalışmalarıyla büyük katkılar veren Asrın Güreşcisi Değerli Bakan Yardımcımız kıymetli büyüğümüz Sayın Hamza Yerlikaya,Federasyon Başkanımız Sayın Alpaslan Erkoç,Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül,İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sayın Dursun Gözel ve Milli Sporcular katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda,Sporun birlik ve beraberlik ruhuna katkı vurgusu yapıldı.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu