BİZİ TAKİP ET!

Okçuluk Milli Takımımız, Antalya’da kampa girdi

Okçuluk Milli Takımımız, Antalya’da kampa girdi.

Milli okçularımız, koronavirüs pandemisi normalleşme döneminin ardından ikinci kampına bugün Antalya’da başladı.  

2021 yılına ertelenen 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları hazırlık kampında; Merve Nur Eroğlu, Yağmur Şengül, Zehra Özbey Torun, Vedat Aksoy, Sadık Savaş ve Özgür Özen’den oluşan 6 sporcumuz yer alacak. 

Millilerimiz, Okçuluk Milli Takım Antrenörleri Özcan Ediz ve Ebru Esen yönetimindeki çalışmalarını, 28 Eylül Pazartesi günü tamamlayacak. 

Öte yandan Milli Takımımıza, kamp öncesi Covid-19 testi yapılmakla birlikte, çalışmalar tamamen hijyenik bir ortamda ve gerekli önlemlere dikkat edilerek düzenlenecek. 

Duyurular

SÜPER LİG 9. HAFTA ve 1. LİG 7.HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

Ampute Futbol Süper Lig 9. Hafta ve 1. Lig 7. Hafta Hakem ve Gözlemci Atamaları Aşağıdadır.

HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL GÜNCEL KART ÇİZELGESİ

Ampute Futbol Süper Lig 8. Hafta, 1. Lig 6. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

2025-2028 Yılları arası Federasyonumuza ait Stratejik Plan Yayınlandı

2025-2028 Yılları arası Federasyonumuza ait Stratejik Plan Yayınlandı.

2025-2028 STRATEJİK PLAN

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P