BİZİ TAKİP ET!

Oturarak Voleybol 2. Kademe Antrenörlük Kursu

Federasyonumuzun 2019 faaliyet programında yer alan Oturarak Voleybol 2. Kademe Antrenörlük Kursu, 26 Ağustos – 11 Eylül  2019 tarihleri arasında Aksaray’da açılması planlanmaktadır. 

2. Kademe Antrenörlük Kursu’na katılacaklar, 2 Ağustos 2019 Cuma gününe kadar başvuru dilekçelerini federasyonumuzun 0 312 311 68 52 nolu faksına ya da matas2005@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Yeterli katılım olduğu takdirde kayıtlar, e-Devlet üzerinden belirlenen tarihte başlayıp sona erecektir. Yeterli katılımın olmaması halinde kurs iptal edilebilecek olup sitemizde ayrıca duyurulacaktır. 

KURS YERİ: AKSARAY PARALİMPİK SPOR MERKEZİ VE DAĞILGAN SPOR SALONU
KURS TARİHİ: 26 Ağustos – 11 Eylül  2019 
Temel eğitim dersleri : 26 Ağustos 2019 
Özel eğitim dersleri: 02 Eylül 2019  
KURS ÜCRETİ: 2. Kademe: 500,00 TL 

PARA YATIRMA SON TARİHİ: 22 Ağustos 2019 Perşembe günü saat: 17:00
KURS BAŞVURU ŞEKLİ: ADIM ADIM E-DEVLET BAŞVURUSUNUN NASIL YAPILACAĞINI ÖGRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.                E-DEVLET BAŞVURUSUNDA ALINACAK OLAN REFERANS NUMARASI İLE KURS ÜCRETİ ÖDEMESİ HALKBANK ŞUBELERİNDEN YAPILABİLECEKTİR.

2. KADEME KURSU İÇİN İSTENİLEN BELGELER
1. Vesikalık fotoğraf (orijinal fotoğraf, 4 adet)
2. Diploma veya mezuniyet belgesinin tasdikli sureti (Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri, çalıştığı resmi kurumlar veya noterce tasdik edilecektir.)
3. Savcılık iyi hal kağıdı
4. Sağlık raporu (Hükümet Tabipliğinden veya sağlık ocaklarından alınan mevcut sağlık raporu)
5. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden sporda cezaları olmadığına dair yazı (aslı)
6. Nüfus cüzdanı fotokopisi
7. 1.kademe antrenör lisansına sahip ve en az 1 yıl üst kademe antrenörün yanında çalışmış olduğunu belgeleyen veya ilgili branşta faaliyet gösteren tescilli kulüp veya ferdi bir sporcu ile birlikte en az bir sezon ulusal faaliyetlere katılımını belgelemek
8. Ekteki bilgi formu ile istenilen belgelerin asılları kurs başlangıcında kurs sorumlusuna teslim edilecektir. 

2. Kademe Antrenörlük Kursu katılım formu ekte yer almaktadır.

Duyurular

📢 Ampute Futbol Gelişim ve Vize Semineri Duyurusu

📢 Ampute Futbol Gelişim ve Vize Semineri Duyurusu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Ampute Futbol 1., 2. ve 3. Kademe Antrenör Gelişim ve Vize Semineri, 24 Şubat 2025 tarihinde ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

📌 Başvuru Tarihleri: 14 – 20 Şubat 2025
📌 Başvuru Yeri: E-Devlet / Spor Bilgi Sistemi
📌 Seminer Ücreti: 750 TL (Ücret, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı’nın aşağıdaki IBAN numarasına yatırılacaktır.)
💳 IBAN: TR32 0006 2000 7110 0006 2952 85

🔹 Seminer Programı:
🕕 18:00 – 19:00 → Ampute Futbol Oyun Kuralları (Ahmet Emin Alanka)
🕖 19:00 – 20:00 → Spor Dalı Sporcu Yaralanmaları (Doç. Dr. Asuman Saltan)
🕗 20:00 – 22:00 → Futbolda Taktiksel Sistemler (Prof. Dr. Zeki Coşkuner)

Tüm antrenörlerimize duyurulur. ✅

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL GÜNCEL KART ÇİZELGESİ

Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.

 

Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta

 

 

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Okan Üniversitesi yılın Spor Ödüllerinde Ampute Futbol Milli Takımı’mıza Onur Ödülü

 

Okan üniversitesi yılın Spor Ödüllerinde Ampute Futbol Milli Takımımız Onur Ödülü aldı. Törene Federasyon Yönetim kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan, Antrenörümüz İsmail Temiz, Sporcularımız Barış Telli, Serkan Dereli ve Fuat Taştan katıldı.

Türk sporuna ve engelli sporlarına önemli katkılarda bulunan, federasyonumuzun gelişimine büyük destek sağlayan Bitexen Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Federasyonumuz Yönetim Kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan’ın  konuşmasında, Okan Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bu prestijli Spor Ödülleri’nde Ampute Futbol Milli Takımımıza “Onur Ödülü”nün layık görülmesinden büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bu kıymetli ödül için üniversite yönetimine, emeği geçen herkese ve bizleri destekleyen tüm spor severlere içtenlikle teşekkür ederiz.

Bizler, Avrupa ve Dünya şampiyonu bir takım olarak sahada sadece zaferler kazanmak için değil, aynı zamanda azmin, mücadelenin ve asla pes etmemenin en güçlü temsilcileri olmak için varız. Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek, genç sporcularımıza ilham vermek ve engellerin sadece zihinlerde olduğuna dair güçlü bir mesaj vermek en büyük motivasyon kaynağımızdır.

Bu ödül, sadece bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların bir nişanı değil, aynı zamanda gelecekteki hedeflerimiz için daha da büyük bir sorumluluk almamız gerektiğinin bir göstergesidir. Desteklerinizle, Türkiye’yi ve Ampute Futbolunu daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı ödül için tekrar teşekkür ediyor, tüm sporculara ve spor camiasına başarılar diliyoruz.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P