Para Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Antrenör Gelişim Semineri 1. Kademe Gelişim Semineri
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 26 Ağustos 2022 saat 18:00-22:00 tarihinde, Para Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Antrenör Gelişim Semineri 1. Kademe Gelişim Semineri Zoom üzerinden online olarak yapılacaktır.
Ön Kayıt Başlangıç Tarihi: 19.08.2022
Ön Kayıt Bitiş Tarihi: 25.08.2022
Kurs Başlangıç Tarihi 26.08.2022 saat 14:00
Kurs Bitiş Tarihi 26.08.2022 saat 19:00
Toplantı Linki 1 saat önceden aktif edilecektir.
*Başvuru Şekli:
Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:
*E-devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Antrenör/Seminer/Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden gerçekleştirilecektir.
TOPLANTI LİNKİ
(NOT: ZOOM’A GİRİŞLERDE AD VE SOYAD YAZILMASI ZORUNLUDUR. SEMİNERE KATILMAYAN ANTRENÖRLERİMİZ ANTRENÖR KURSUNA KATILAMAYACAKLARDIR.)
📢 Ampute Futbol Gelişim ve Vize Semineri Duyurusu
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Ampute Futbol 1., 2. ve 3. Kademe Antrenör Gelişim ve Vize Semineri, 24 Şubat 2025 tarihinde ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.
📌 Başvuru Tarihleri: 14 – 20 Şubat 2025
📌 Başvuru Yeri: E-Devlet / Spor Bilgi Sistemi
📌 Seminer Ücreti: 750 TL (Ücret, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı’nın aşağıdaki IBAN numarasına yatırılacaktır.)
💳 IBAN: TR32 0006 2000 7110 0006 2952 85
🔹 Seminer Programı:
🕕 18:00 – 19:00 → Ampute Futbol Oyun Kuralları (Ahmet Emin Alanka)
🕖 19:00 – 20:00 → Spor Dalı Sporcu Yaralanmaları (Doç. Dr. Asuman Saltan)
🕗 20:00 – 22:00 → Futbolda Taktiksel Sistemler (Prof. Dr. Zeki Coşkuner)
Tüm antrenörlerimize duyurulur. ✅
Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.
Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta
Okan üniversitesi yılın Spor Ödüllerinde Ampute Futbol Milli Takımımız Onur Ödülü aldı. Törene Federasyon Yönetim kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan, Antrenörümüz İsmail Temiz, Sporcularımız Barış Telli, Serkan Dereli ve Fuat Taştan katıldı.
Türk sporuna ve engelli sporlarına önemli katkılarda bulunan, federasyonumuzun gelişimine büyük destek sağlayan Bitexen Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Federasyonumuz Yönetim Kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan’ın konuşmasında, Okan Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bu prestijli Spor Ödülleri’nde Ampute Futbol Milli Takımımıza “Onur Ödülü”nün layık görülmesinden büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bu kıymetli ödül için üniversite yönetimine, emeği geçen herkese ve bizleri destekleyen tüm spor severlere içtenlikle teşekkür ederiz.
Bizler, Avrupa ve Dünya şampiyonu bir takım olarak sahada sadece zaferler kazanmak için değil, aynı zamanda azmin, mücadelenin ve asla pes etmemenin en güçlü temsilcileri olmak için varız. Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek, genç sporcularımıza ilham vermek ve engellerin sadece zihinlerde olduğuna dair güçlü bir mesaj vermek en büyük motivasyon kaynağımızdır.
Bu ödül, sadece bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların bir nişanı değil, aynı zamanda gelecekteki hedeflerimiz için daha da büyük bir sorumluluk almamız gerektiğinin bir göstergesidir. Desteklerinizle, Türkiye’yi ve Ampute Futbolunu daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz.
Bu anlamlı ödül için tekrar teşekkür ediyor, tüm sporculara ve spor camiasına başarılar diliyoruz.