T.S basketbolda play-off heyecanı
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 16 takımın katılımıyla Mersin’de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Garanti Basketbol Bölgesel Lig play-off müsabakaları başladı.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 16 takımın katılımıyla Mersin’de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Garanti Basketbol Bölgesel Lig play-off müsabakaları başladı.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanımız Arif Ümit Uztürk bu sezonun basketbolda son organizasyonunu Mersin’de gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kentte 16 takımın katılımıyla yapılan play-off müsabakalarında 2016-2017 sezonunda ilk defa oluşturdukları Türkiye Birinci Ligi’ne yükselecek 4 takım ile Türkiye 2. Ligi’nde mücadelede edecek 8 takımın tespitinin yapılacağını anlatan Uztürk, şöyle konuştu: "Bu açıdan çok önemli ve oldukça ağır bir organizasyon. Çünkü 16 tekerlekli basketbol takımının spor sandalyelerini ve dışarıda kendi kullandıkları sandalyeleri düşünecek olursanız aşağı yukarı şu anda 2 spor salonunda 200’e yakın spor sandalyesi var. Bunların taşınmasının nakli bile ayrı hassasiyet gerektiriyor. Dolayısıyla inşallah bundan sonra bu kadar ağır yüklü play-off müsabakalarına yer vermeyeceğiz. Bu hem ekipler hem de federasyon açısından bir hayli zahmetli oluyor. Büyükşehir Belediyesi kulüplerimize 50 bin lira tutarında barınma konusunda opsiyon açtı. Bu her kulübümüze aşağı yukarı 3 bin lira katkı sağlamış oluyor."
Organizasyon 26 Mayıs Perşembe günü sona erecek.
10-16 Şubat 2025 tarihleri arasında 3.Kademe, 17-23 Şubat 2025 tarihleri arasında 2. Kademe Antrenör Uygulama Eğitim Kursu Yalova ilinde düzenlenecektir.
Kurs Yeri: Yalova
Kurs Eğitim Tarih Aralığı:
3.Kademe: 10-16 Şubat 2025
2.Kademe: 17-23 Şubat 2025
Başvuru tarihi: 21 Ocak 2025
Son başvuru tarihi: 31 Ocak 2024
Ödemeyi sadece referans kodu gönderilen (spor bilgi sisteminden veya mail adresinden referans kodunun gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.) kişiler gerçekleştirecektir. Referans kodu gönderilen kursiyerlerin ücreti en geç 31 Ocak 2025 tarihinde saat 17:00’e kadar TCKN ile yatırmaları gerekmektedir.
Katılımcı listesi Bedensel Engelliler Spor Federasyonu resmi internet sayfasından 3 Şubat 2025 tarihinde yayınlanacaktır.
Ödeme Bilgisi:
*Temel Eğitimden başarılı olup 2.Kademe Temel Antrenör Uygulama Eğitimi kursuna katılacaklar için kurs ücreti 2500 TL
* Temel Eğitimden başarılı olup 3.Kademe Kıdemli Antrenör Uygulama Eğitimi kursuna katılacaklar için kurs ücreti 3500 TL
*Gerekli şartları sağlayan ve katılmaya hak kazanan adaylara ödeme yapmaları için spor bilgi sisteminden e-posta adreslerine gönderilen referans kodu ile 31 Ocak 2025 tarihine kadar TCKN ile ödeme yapmanız gerekmektedir.
Not: Katılımcı isim listesi ilan edilmeden önce iptal ve iade talebinde bulunan adayların info@tvf.org.tr uzantılı e-posta adresine talepte bulunmaları gerekmektedir. Kurs katılımcı listesi ilan edildikten sonra her ne sebeple olursa olsun iptal ve iade yapılmamaktadır.
Banka ödemesinin nasıl yapılacağını görüntülemek için tıklayınız.
Eğitim Programı:
*Kursa katılmaya hak kazanan kursiyerlerin isim listesi ve ders programı aynı anda web sitemizden yayınlanacaktır.
*10-16 Şubat 2025 tarihlerinde yapılacak eğitim salonu ve sınav yeri için gerekli bilgi, katılımcı isim listesi yayınlandığında web sayfamızdan yayınlanacaktır.
Kursa Başvuru Şekli:
*Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:
-e-devlet Giriş
-Gençlik ve Spor Bakanlığı
-Spor Bilgi Sistemi
-Uygulamaya Git
-Spor Elemanı
-Antrenör
-Kurs
Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden gerçekleştirilecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtilmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur.
*Kurs için başvuru evrakları e-devlet kapısı, spor bilgi sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.
Ampute Futbol Süper Lig 9. Hafta ve 1. Lig 7. Hafta Hakem ve Gözlemci Atamaları Aşağıdadır.
Ampute Futbol Süper Lig 8. Hafta, 1. Lig 6. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.