BİZİ TAKİP ET!

TBESF 2.Olağanüstü Genel Kurul Programı

Konaklama ve Otel:

TBESF 2.Olağanüstü Genel Kurulu 3 Mayıs 2023 tarihinde Ankara, Hilton Garden Inn otelinde yapılacaktır.

Federasyonumuzun otel ile yaptığı anlaşma gereği sadece ANKARA DIŞINDAN GELEN DELEGE ve REFAKATÇİLERİN 1 gecelik konaklama masrafları tarafımızdan karşılanacaktır.

Çift kişi konaklamak isteyen delegelerimizin rezervasyonları tarafımızca oluşturulmuştur. Tek kişilik odalarda kalmak isteyen delegelerimiz oda farkını kendileri ödemek şartı ile bu hizmetten yararlanabileceklerdir.

Ankara dışından gelen delege ve refakatçiler dışında sözleşme gereği otele gelecek misafirlerimiz sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve coffee break hizmetlerinden yaralanması durumunda otel tarafından ücreti tahsil edilecektir.

Ayrıca oluşabilecek konaklama taleplerinizle ilgili federasyonumuza 28 Nisan saat 18:00’a kadar bilgi verilmesi gerekmektedir.

Ulaşım ve Transfer:

Hilton Garden Inn /Çamlıca, Anadolu Blv No:26, 06200 Yenimahalle/Ankara

Şehir dışından gelen delegelerimizin transfer taleplerin, uçak ve otobüs saatleri ile birlikte federasyonumuz 0533 249 33 14 numaralı telefonu arayarak 28 Nisan saat 18:00’a kadar bilgi verilmesi gerekmektedir.

Program:

Yelken Toplantı salonuna delege kabul saat 09:00 itibari ile başlayacaktır. Toplantı salonuna geçmeden önce delegelerimize yaka kartı verilecektir. Yaka kartı olmayan delegelerimiz salona giriş yapamayacak ve oy kullanamayacaktır. Olağanüstü Genel Kurul Başlama saati 10.00’dır.

Federasyon Başkanımızdan Bayram Tebriği

Federasyon Başkanımız Alpaslan Erkoç, Tüm Camiamızın bayramını kutladığını dile getirdi.

“Tüm Spor Kulüpleri Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Takımlarımızı ve Milli takımımızı oluşturan destek personelleri, sağlık ekipleri, Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz, tüm kurullarımızın, federasyonumuza destek veren tüm sponsor firmalarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlı bayramlar dilerim.”

OKUMAYA DEVAM ET

Sponsorlarımızdan Vestel Yetkilileri Kampımızı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecinde Riva’da bulunan Milli Takımımıza Vestel CMO’su-Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Marka İletişim, Deneyim ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Osman Badur moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin gururu Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olması için yoğun bir şekilde çalıştığı bu süreçte, Vestel’in üst düzey yöneticileri takımımızı ziyaret ederek moral verdi. Ziyaret sırasında Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Osman Badur, Milli Takımımıza başarılar dileyerek, oyuncuların ve teknik ekibin hedeflerine ulaşmaları için desteklerini sundular.

Duygu Badem Uylukçuoğlu; Vestel olarak, Türk sporuna ve Milli Takımımıza olan desteğimizi sürdürüyor ve bu tür önemli organizasyonlarda milli ruhu ve birliği güçlendirmeye devam ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanan Vestel ailesi olarak, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Milli Takımımıza ve teknik ekibine başarılar diler, Avrupa Şampiyonası’nda elde edecekleri başarılar için sabırsızlıkla beklediğimizi belirtiriz.

Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Lig Üçüncüsü

Bitexen Ampute Futbol 1.Lig Üçüncüsü; Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü, 14 hafta boyunca kıyasıya rekabetin sürdüğü 1.ligde Sezon sonunda 28 puan alarak üçüncü olan Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Başkanı, yöneticileri ve Sporcularını tebrik ediyoruz. Gelecek sezonda başarılar diliyoruz.

Çok Okunanlar