Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu
8.OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU VE 8. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun 8. Olağan Seçimli Genel Kurulu ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu 15 Kasım 2024 Cuma günü saat 10.00’ de The Green Park Hotel (Kızılırmak Mahallesi 1443 Cad. No: 39 Çukurambar/ÇANKAYA) adresinde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.
Bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde bir sonraki toplantı çoğunluk aranmaksızın 16 Kasım 2024 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.
Genel Kurul delege kayıtları 09.00-10.00 saatleri arasında yapılacaktır. Genel Kurul üyelerinin, toplantıya katılabilmesi için kesin üye listesinde yer almaları ve toplantı öncesi geçerli kimlik belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
Genel Kurula ilişkin duyurular Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://shgm.gsb.gov.tr ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun http://www.tbesf.org.tr internet adreslerinde yayınlanacaktır.
Genel Kurul üyelerine duyurulur.
Saygılarımızla,
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı
GÜNDEM
11.Uluslararası Federasyonlara karşı mali taahhütlerde bulunmak için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
12.Spor Branşlarının gelişmesi ve gelir getirici faaliyet ve organizasyonlar yapılması amacıyla iktisadi işletme kurulması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
SÜPER LİG 15.HAFTA, 1.LİG 13. HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI AŞAĞIDADIR.
SÜPER LİG 15.HAFTA, 1.LİG 13. HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI
Ampute Futbol Süper Lig 14. Hafta, 1. Lig 12. Hafta, 2. Lig 5. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.
Ampute Futbol Süper Lig 14. Hafta, 1. Lig 12. Hafta, 2. Lig 5. Hafta
Türkiye Güreş Federasyonu’nun İftar Programında Spor Camiası Bir Araya Geldi.
Türk Sporuna Gecesini gündüzüne katıp çalışmalarıyla büyük katkılar veren Asrın Güreşcisi Değerli Bakan Yardımcımız kıymetli büyüğümüz Sayın Hamza Yerlikaya,Federasyon Başkanımız Sayın Alpaslan Erkoç,Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül,İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sayın Dursun Gözel ve Milli Sporcular katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda,Sporun birlik ve beraberlik ruhuna katkı vurgusu yapıldı.