BİZİ TAKİP ET!

Uluslararası Kış Sporları Dubai Gelişim Kampı Sona Erdi

Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC) tarafından Toyota ve Agitos Vakfı sponsorluğunda Dubai’de düzenlenen Uluslararası Kış Sporları Gelişim Kampı sona erdi. Yapay kayak merkezi Ski Dubai’de gerçekleştirilen gelişim kampında 12 ülkeden 40 sporcu yer aldı. Paralimpik kış sporlarının tanıtılması ve geliştirilmesinin amaçlandığı kampa, Türkiye’yi temsilen sporcularımız Mehmet Çekiç ve Harun Mut ile antrenör Fevzi Canıbek katıldı.

Beş gün süren organizasyonda antrenörlere paralimpik kış sporları ile ilgili teorik bilgiler ve antrenman öğretim metotları aktarıldı.

Birçok sporcunun pratik çalışmalar yaptığı Dubai kampı sonunda yarışlar düzenlendi. Paralimpik kayak yarışına Türkiye’nin yanı sıra Japonya, Ukrayna, İran, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Ermenistan ve Angola olmak üzere toplam 9 ülke katıldı. Sporcuların toplam üç iniş yaptığı mücadelede Milli sporcumuz Mehmet Çekiç üçüncü oldu. Yarışta Japonya birinci, İran ikinci sırada yer aldı. 

Kampta yer alan 18 yaşındaki Harun Mut’a Paralimpik Komite (IPC Para Skiing) tarafından ilk kez uluslararası sınıflandırma yapıldı. Ölçümler sonucunda genç sporcu uluslararası turnuvalara katılma hakkı kazandı. 

Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç, kampın ilk gününde kafilemizi ziyaret ederek sporcularımıza başarılar diledi.




Duyurular

AMPUTE FUTBOL GÜNCEL KART ÇİZELGESİ

Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.

 

Ampute Futbol Süper Lig 11. Hafta, 1. Lig 9. Hafta, 2. Lig 3. Hafta

 

 

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Okan Üniversitesi yılın Spor Ödüllerinde Ampute Futbol Milli Takımı’mıza Onur Ödülü

 

Okan üniversitesi yılın Spor Ödüllerinde Ampute Futbol Milli Takımımız Onur Ödülü aldı. Törene Federasyon Yönetim kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan, Antrenörümüz İsmail Temiz, Sporcularımız Barış Telli, Serkan Dereli ve Fuat Taştan katıldı.

Türk sporuna ve engelli sporlarına önemli katkılarda bulunan, federasyonumuzun gelişimine büyük destek sağlayan Bitexen Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Federasyonumuz Yönetim Kurulu üyesi başkanımız Musa Tahsin Doğan’ın  konuşmasında, Okan Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bu prestijli Spor Ödülleri’nde Ampute Futbol Milli Takımımıza “Onur Ödülü”nün layık görülmesinden büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bu kıymetli ödül için üniversite yönetimine, emeği geçen herkese ve bizleri destekleyen tüm spor severlere içtenlikle teşekkür ederiz.

Bizler, Avrupa ve Dünya şampiyonu bir takım olarak sahada sadece zaferler kazanmak için değil, aynı zamanda azmin, mücadelenin ve asla pes etmemenin en güçlü temsilcileri olmak için varız. Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek, genç sporcularımıza ilham vermek ve engellerin sadece zihinlerde olduğuna dair güçlü bir mesaj vermek en büyük motivasyon kaynağımızdır.

Bu ödül, sadece bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların bir nişanı değil, aynı zamanda gelecekteki hedeflerimiz için daha da büyük bir sorumluluk almamız gerektiğinin bir göstergesidir. Desteklerinizle, Türkiye’yi ve Ampute Futbolunu daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı ödül için tekrar teşekkür ediyor, tüm sporculara ve spor camiasına başarılar diliyoruz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

2. LİG 4. HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

2. LİG 4. HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI AŞAĞIDADIR.

 

 

2.LİG 4.HAFTA ATAMALAR

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P