BİZİ TAKİP ET!

İncek Doğa Koleji Robotik Takımı, Federasyonumuzu ziyaret etti

İncek Doğa Koleji Robotik Takımı TeachLab, ”FIRST LEGO League Global Innovation Award” çalışmaları kapsamındaki projelerini sunmak için Federasyonumuzu ziyaret etti.

FIRST LEGO League kapsamında düzenlenen Ankara turnuvasında araştırma ödülü alarak 14-15 Mart 2020 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek ulusal turnuvaya katılmaya hak kazanan TeachLab, federasyonumuza çalışmalarını sunarak, projelerinin geliştirilmesi hakkında federasyonumuz yetkililerinden bilgi aldı.

FIRST LEGO League Global Innovation Award nedir? 
FIRST LEGO League Global Innovation Award, FIRST LEGO League takımlarının “Yenilikçi Projeleri” sonucunda ortaya koydukları ve gerçek dünyadaki sorunlara ilişkin yenilikçi çözümlerini sergilemeleri için tasarlanmış bir ödül programıdır.


Duyurular

SÜPER LİG 9. HAFTA ve 1. LİG 7.HAFTA HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

Ampute Futbol Süper Lig 9. Hafta ve 1. Lig 7. Hafta Hakem ve Gözlemci Atamaları Aşağıdadır.

HAKEM VE GÖZLEMCİ ATAMALARI

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL GÜNCEL KART ÇİZELGESİ

Ampute Futbol Süper Lig 8. Hafta, 1. Lig 6. Hafta sonunda oluşan güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Güncel Ceza Tahtası ve Kart Çizelgesi

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

2025-2028 Yılları arası Federasyonumuza ait Stratejik Plan Yayınlandı

2025-2028 Yılları arası Federasyonumuza ait Stratejik Plan Yayınlandı.

2025-2028 STRATEJİK PLAN

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P