BİZİ TAKİP ET!

Namağlup Şampiyon

6. Dr. Trawinski Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası’nın Şampiyonu Türkiye…

22-25 Mayis2014 tarihleri arasında İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda  6. Dr. Trawinski Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Milli Takımımız namağlup tamamladı.Son yılların en özel ve anlamlı turnuvasına Türkiye’nin yanı sıra Almanya Amerika Ispanya Italya ve  Kanada’da katılırken turnuvayı millilerimiz şampiyon, ABD ikinci, İspanya ise üçüncü sırada tamamladı.

Maçları yerinde izleyen Başkan Demirhan ŞEREFHAN ise organizasyonun bu sene Dünya genelinde yapılan en önemli tekerlekli sandalye basketbol organizasyonu olduğunu söylerken Dünya’nın en iyileri burada ve bu da gurur verici bir tablo dedi.Milli Takım’a ödülünü Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer verdi.

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P