BİZİ TAKİP ET!

5.nci FAZZA Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası Sonuçları

Milli Takım Namağlup Şampiyon Olmuştur…

Müsabakalar 8 takımın katılımı ile 2 grupta oynanmıştır.

1. Grupta Almanya , Irak , Japonya , Umman

2. Grupta Almanya ,Birleşik Arap Emirlikleri ,Çin , Kuveyt takımları yer almıştır Grup müsabakaları sonrasında
1. grupta Almanya 1. , Irak 2. olarak 2. Grupta Türkiye 1. ,Kuveyt 2. olarak çıkmışlardır çapraz müsabakalar sonrasında

FİNAL MÜSABAKSINI TÜRKİYE -ALMANYA OYNAMIŞTIR.

1 NCİ GÜN TÜRKİYE 89 ÇİN 20

2 NCİ GÜN TÜRKİYE 72 BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ 36

3 NCÜ GÜN TÜRKİYE 85 KUVEYT 38

4 NCİ GÜN TÜRKİYE 58 IRAK 54

5 NCİ GÜN TÜRKİYE 72 ALMANYA 62

FİNAL MÜSABAKASI TÜRKİYE ŞAMPİYON TÜRK MİLLİ TAKIMI NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLMUŞTUR.
Urfa Engelliler Spor Kulübünden Mehmet ÇETİNGÖZ Sayı Kıralı olmuştur.

Müsabakalar sırasında karşı grupta bulunan Japonya ilk ikiye giremediği için karşılaşma şansımız olmadığı için antrenman saatinde kendileri ile özel müsabaka teklif edilmiş ve genel skor tutulmadan 3 periyot üzerinden oynana bu müsabakadada Türk milli takımı japonyayı yenmiştir.

AYRINTI : Bu organizasyona Türkiye , Almanya,Japonya ,Çin takımları genç milli takımları ile diğer takımlar A milli takımlar seviyesinde katılmışlardır.

Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımı, Titanic Deluxe Belek Otel’e Teşekkür Ediyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği kamp sürecinde Titanic Deluxe Belek Otel’e teşekkürlerini iletiyor.

Federasyon başkanımız ve Milli Takım antrenörümüz İsmail Temiz’in nezaretinde gerçekleşen kamp sürecinde, Titanic Deluxe Belek Otel’in misafirperverliği ve özenli hizmetleri, takımımızın verimli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağladı.

Otel yönetim kurulu başkanı, müdürü ve tüm çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederiz. Sıcak karşılamalarınız, konforlu konaklama imkanları ve kusursuz hizmet anlayışınız, takımımızın kamp sürecini daha da anlamlı hale getirdi.

Milli takım Antrenörümüz İsmail Temiz, otel müdürüne takım forması hediye ederek gösterdiğimiz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Bu nazik jest, takımımızın kamp sürecindeki mutluluğunu ve memnuniyetini ifade etmek adına önemli bir adım oldu.

Titanic Deluxe Belek Otel, sağladığı harika ortamıyla, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli olanakları sağladı.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P