BİZİ TAKİP ET!

Bakan Kılıç, Ampute Futbol Milli Takımı’nı kabul etti (video)

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Meksika’da 30 Kasım – 7 Aralık tarihlerinde düzenlenen Ampute Futbol Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olan Milli Takım sporcularını kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Meksika’da 30 Kasım – 7 Aralık tarihlerinde düzenlenen Ampute Futbol Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olan Milli Takım sporcularını kabul etti.

Bakan Çağatay Kılıç, Milli sporcularla Dünya Şampiyonası için Meksika’ya yola çıkmadan önce bir araya geldiğini hatırlatarak, “Çok iyi bir dereceyle döneceğinizi söylemiştiniz. Çok şükür sözünüzü tuttunuz. Hem inanmışlığınız hem de ortaya koymuş olduğunuz azim ve mücadeleden dolayı birçok kişiye örnek oldunuz. İstikrarlı bir çıkışınız var. Yıllar yılı yaptığınız ve katıldığınız şampiyonalarda, 2003 yılından bu yana dereceleriniz var. Arttırarak da devam ediyorsunuz ve bizleri gerçekten mutlu ediyorsunuz” diye konuştu.

Milli takım sporcularını tebrik eden Bakan Çağatay Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Ayağınızın tozuyla Meksika’dan gelip bizi ziyaret ettiniz. Aldığınız dereceden dolayı hepimiz sizlerle gurur duyuyoruz.Ülkemizin 2002 yılından bu yana değişimi, dönüşümü içinde sportik anlamda verilen desteklerin ,yapılan tesislerin başarınızda payı olduğunu düşünüyorum. Sizlere sunduğumuz ve sunmaya çalıştığımız bu imkanları iyi değerlendirdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Ampute Futbol Takımı Milli sporcularının 77 milyon vatandaşa örnek olduğunu söyleyen Bakan Çağatay Kılıç, “Artık Ampute 1. Ligi’de var. Orada da mücadeleler devam ediyor. Kardeşleriniz, arkadaşlarınız orada da kendilerini ispatlıyor. Ben başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Paralimpik branşlarda birçok sporcu arkadaşımızın ülkemizi gelecekte daha büyük ve sürekli olan başarılarla temsil edeceğini düşünüyorum. Programlı disiplinli, kendini geliştiren, dünyadaki sporu ve rakiplerini takip ederek kendini müsabakalara hazırlayan amatör ruhlu profesyonel yapıyla yolunuza devam edeceğinize inanıyorum” dedi. Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:

“Sizlerin azmini ve hayata bağlılığını gören gençlerimiz, kardeşlerimiz, ağabeyleriniz ablalarınız hayatla ilgili olan düşüncelerini çok daha olumlu yaşayacaklar. Tabii ki engellilerle ilgili her konuyu çözebilmiş değiliz ama iyi bir yoldayız. Düne nazaran iyi bir noktadayız, yarın daha iyi olacağız. Sizlerin de bu konuda katkılarını bekliyoruz. Bu azimle engellerin engel olmadığını göstererek yolunuza devam edeceksiniz inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi bizde sizlere verebileceğimiz ne destek varsa vermeye devam edeceğiz. Başbakanımızın sizleri yolcu ederken ki sözlerini hatırlıyorsunuz, Cumhurbaşkanımızın zaten sporla ilgili olan her konuya yaklaşımını da biliyorsunuz. Dolayısıyla ben de bu duygu ve düşünceyle hepinizi bir kere daha selamlıyorum. Çok daha aydınlık bir geleceğe hep birlikte, el ele, omuz omuza yürüyeceğimizi biliyorum. Milletimize yaşatmış olduğunuz gururdan ve mutluluktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

Milli futbolcuların kazandıkları 3.lük kupasını Bakan Çağatay Kılıç’a hediye ettiği kabule, Bakanlık Müsteşarı Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, Teknik Kurul Başkanı Tufan Öktüren, Teknik Direktör Halil İbrahim Köprülü de katıldı.

Haberin Videosu için lütfen Tıklayınız.


 

Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımı, Titanic Deluxe Belek Otel’e Teşekkür Ediyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği kamp sürecinde Titanic Deluxe Belek Otel’e teşekkürlerini iletiyor.

Federasyon başkanımız ve Milli Takım antrenörümüz İsmail Temiz’in nezaretinde gerçekleşen kamp sürecinde, Titanic Deluxe Belek Otel’in misafirperverliği ve özenli hizmetleri, takımımızın verimli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağladı.

Otel yönetim kurulu başkanı, müdürü ve tüm çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederiz. Sıcak karşılamalarınız, konforlu konaklama imkanları ve kusursuz hizmet anlayışınız, takımımızın kamp sürecini daha da anlamlı hale getirdi.

Milli takım Antrenörümüz İsmail Temiz, otel müdürüne takım forması hediye ederek gösterdiğimiz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Bu nazik jest, takımımızın kamp sürecindeki mutluluğunu ve memnuniyetini ifade etmek adına önemli bir adım oldu.

Titanic Deluxe Belek Otel, sağladığı harika ortamıyla, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli olanakları sağladı.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P