BİZİ TAKİP ET!

Oturarak voleybolda ortak kamp başladı

Oturarak Voleybol Kadın ve Erkek Milli Takımlarımız ortak kampa girdi.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Oturarak Voleybol Kadın ve Erkek Milli Takımlarımız, Aksaray’daki çalışmalarına başladı.

Dağılgan Spor Salonu’nda 27 Ocak Pazartesi gününe kadar sürecek kampta 8’i kadın, 11’i erkek olmak üzere 19 sporcumuz yer alıyor.

Millilerimizin kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor: 

Antrenörler: Yusuf Kenan Kök, Adem Çelik, Seda Acar
Fizyoterapist: Fırat Tan

Kadın sporcular: Semanur Özkılıç, Ahsen Dishe, Bengisu Yıldırım, Seda Nur Altay, Elif Altunöz, Selma Eğilmez, Duygu Akçakaya, Sena Karaoğlu
Erkek sporcular: Sait Arslan, İbrahim İdan, Samet Can Karasu, Yahya Çolak, Onur Yıldırım, Kemal Kaya, Ali Aker, Süleyman Özer, Koray Candan, Samet Yılmaz, Suat Doğan

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P