Follow Us

Açık Hava Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Antalya’da düzenlenen Açık Hava Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

24 kulüpten 70 sporcunun yer aldığı organizasyonda atışlar erkekler, kadınlar ve takımlarda klasik ve makaralı yay ile W1 (karışık) olmak üzere toplam 7 kategoride gerçekleştirildi. 

2 gün boyunca süren yarışmalarda erkekler klasik yayda Özgür Özen, makaralı yayda Murat Turan, W1 kategorisinde Bahattin Hekimoğlu birinci olurken kadınlar klasik yayda Merve Nur Eroğlu, makaralı yayda Öznür Cüre kürsünün zirvesine çıktı. 

Karışık takım mücadelelerinde ise klasik yayda Özgür Özen-Yağmur Şengül ikilisi makaralı yayda ise Ömer Aşık-Öznur Cüre çifti ilk sırada yer aldı. 

Çocuklara 23 Nisan hediyesi 

Şampiyonanın son gününde atışların gerçekleştiği sahada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Şiir okuma etkinliği düzenleyen çocuklara günün anısına özel hediye verildi.

Merve Nur Eroğlu yılın sporcusu plaketini aldı 
Madalya töreni öncesinde ise 2019 Şubat ayında Dünya Okçuluk Federasyonu (WAF) tarafından paralimpik kadınlar kategorisinde ”yılın sporcusu” ödülüne layık görülen milli okçumuz Merve Nur Eroğlu’na plaketi Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk tarafından takdim edildi. 

Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular şöyle: 

Erkekler Klasik Yay
1- Özgür Özen (İstanbul Büyükşehir Belediye SK)
2- Yavuz Papağan (TSK SK)
3- Vedat Aksoy (TSK SK)

Kadınlar Klasik Yay
1- Merve Nur Eroğlu (Okçular Vakfı Spor Kulübü)
2- Yağmur Şengül (İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü)
3- Zehra Özbey Torun (Ferdi)

Erkekler Makaralı Yay
1- Murat Turan (Ferdi)
2- Taner Eren (Ferdi)
3- Erdoğan Aygan (İstanbul Büyükşehir Belediye SK)

Kadınlar Makaralı Yay
1- Öznur Cüre (Okçular Vakfı Spor Kulübü)
2- Handan Biroğlu (Onok Spor Kulübü)
3- Sevgi Yorulmaz (Okçular Vakfı Spor Kulübü)

Makaralı Yay Karışık Takım
1- Ömer Aşık-Öznur Cüre (Okçuluk Vakfı SK)
2- Erdoğan Aygan-Burcu Dağ (İstanbul Bölge)
3- Tolgahan Yıldırım-Handan Biroğlu (Onok Spor Kulübü)

Klasik Yay Karışık Takım
1- Özgür Özen-Yağmur Şengül (İstanbul Büyükşehir Belediye SK)
2- Mustaf Demir-Merve Nur Eroğlu (Okçuluk Vakfı SK)
3- Vedat Aksoy-Gül Toksöz (TSK SK)

Erkekler W1
1- Bahattin Hekimoğlu (Okçuluk Vakfı SK)
2- Yiğit Caner Aydın (Okçuluk Vakfı SK)
3- Naci Yenier (Okçuluk Vakfı SK)

Tüm sonuçlar için tıklayınız. 




Announcements

Ampute Futbol Milli Takımı, Titanic Deluxe Belek Otel’e Teşekkür Ediyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği kamp sürecinde Titanic Deluxe Belek Otel’e teşekkürlerini iletiyor.

Federasyon başkanımız ve Milli Takım antrenörümüz İsmail Temiz’in nezaretinde gerçekleşen kamp sürecinde, Titanic Deluxe Belek Otel’in misafirperverliği ve özenli hizmetleri, takımımızın verimli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağladı.

Otel yönetim kurulu başkanı, müdürü ve tüm çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederiz. Sıcak karşılamalarınız, konforlu konaklama imkanları ve kusursuz hizmet anlayışınız, takımımızın kamp sürecini daha da anlamlı hale getirdi.

Milli takım Antrenörümüz İsmail Temiz, otel müdürüne takım forması hediye ederek gösterdiğimiz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Bu nazik jest, takımımızın kamp sürecindeki mutluluğunu ve memnuniyetini ifade etmek adına önemli bir adım oldu.

Titanic Deluxe Belek Otel, sağladığı harika ortamıyla, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli olanakları sağladı.

Continue Reading

Announcements

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

Continue Reading

Announcements

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

Continue Reading

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P