Follow Us

Ampute Futbol 2018/2019 Sezonu Hakem ve Gözlemci Vize Takvimi

AMPUTE FUTBOL 2018-2019 SEZONU HAKEM VE GÖZLEMCİ VİZE TAKVİMİ VE İLGİLİ FORMLAR YAYINLANMIŞTIR.

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU

FAAL AMPUTE FUTBOL HAKEM VE GÖZLEMCİLERİ İÇİN
2018- 2019 SEZONU VİZE YENİLEME TAKVİMİ


İlgi: Ampute Futbol MHK Hakem ve Gözlemci Talimatı.

İlgi talimatın 12, 26, 27 ve 39. maddeleri gereği Ampute Futbol Hakem ve Gözlemcilerimizin 2018 -2019 Ampute Futbol sezonu vizelerini yenilemeleri için uyması gereken kurallar aşağıdadır.

• 2018-2019 Sezonu vize yenileme işlemleri için sadece 2017-2018 sezonunu faal kadrosundaki hakem ve gözlemciler müracaat edebilecektir.

01 Haziran – 30 Haziran 2018 tarihleri arası: Hakemler için sağlık raporu ve Hakem bilgi formlarının Federasyonumuza ( 2 Adet resim ile birlikte.) iletilmesi.

01 Haziran – 30 Haziran 2018 tarihleri arası: Hakemler için Federasyonumuzca belirlenen 50.00 TL. Vize ücretinin Federasyonumuz alacaklarından mahsup edilmesine dair dilekçenin Federasyonumuza iletilmesi.

01 Haziran – 30 Haziran 2018 tarihleri arası: Gözlemcilerimiz tarafından, Gözlemci bilgi formlarının doldurup Federasyonumuza ( 2 Adet Resim ile birlikte.) iletilmesi.

01 Haziran – 30 Haziran 2018 tarihleri arası: Gözlemciler için Federasyonumuzca belirlenen 50.00 TL. Vize ücretinin Federasyonumuz alacaklarından mahsup edilmesine dair dilekçenin Federasyonumuza iletilmesi.

• Hakem Sağlık Raporu ve Bilgi formuna ekteki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

• Gözlemci Bilgi formuna ekteki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

• Hakemler, Vize bedellerinin Federasyon alacaklarından mahsup edilmesine dair dilekçeye ekteki dosyadan ulaşabilir.

• Gözlemciler, Vize bedellerinin Federasyon alacaklarından mahsup edilmesine dair dilekçeye ekteki dosyadan ulaşabilir.

Faal Ampute Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri için Sezon başı Semineri : Lig başlamadan ve vize işlemleri tamamlandıktan sonra yapılacak olup, tarih ve yer bilahare bildirilecektir.

Not:

* Hakemlerimiz bilgi formu ve sağlık rapor formunu tek sayfa A4 kağıda arkalı önlü olacak şekilde, bilgisayar ortamında dolduracaklar ve bilgi formuna bu sezon çekilmiş fotoğraf yapıştıracaklar ve 2 adet fotoğrafla birlikte Federasyonumuza ileteceklerdir.

* TFF için alınan Hakemlik yapabilir raporlarının renkli fotokopileri Ampute Futbol Hakem bilgi formunun arka yüzünde ve tek sayfa ( arkalı önlü ) olmak kaydıyla geçerli olacaktır.

* Gözlemcilerimiz; Gözlemci bilgi formlarını bilgisayar ortamında doldurulacak ve bilgi formuna bu sezon çekilmiş fotoğraf yapıştıracak ve 2 adet fotoğrafla birlikte Federasyonumuza ileteceklerdir.

* Hakem ve gözlemcilerimiz federasyonumuz gönderdiği belgelerin birer nüshasını kendilerinde bulunduracaklardır.

* Tüm vize dokümanların T.B.E.S.F. adına ve federasyonumuzun “ Ehlibeyt Mahallesi Ceyhun Atıf Kansu Caddesi, Üçler Plaza No:126 Kat:2 Daire No:3 -4 Balgat – Çankaya / ANKARA” adresine kargo veya APS ile gönderilecektir.

* KARGO GÖNDERİLERİ KARŞI ÖDEMELİ OLMAYACAKTIR.


TBESF AMPUTE FUTBOL M.H.K.

Announcements

Ampute Futbol Milli Takımı, Titanic Deluxe Belek Otel’e Teşekkür Ediyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği kamp sürecinde Titanic Deluxe Belek Otel’e teşekkürlerini iletiyor.

Federasyon başkanımız ve Milli Takım antrenörümüz İsmail Temiz’in nezaretinde gerçekleşen kamp sürecinde, Titanic Deluxe Belek Otel’in misafirperverliği ve özenli hizmetleri, takımımızın verimli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağladı.

Otel yönetim kurulu başkanı, müdürü ve tüm çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederiz. Sıcak karşılamalarınız, konforlu konaklama imkanları ve kusursuz hizmet anlayışınız, takımımızın kamp sürecini daha da anlamlı hale getirdi.

Milli takım Antrenörümüz İsmail Temiz, otel müdürüne takım forması hediye ederek gösterdiğimiz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Bu nazik jest, takımımızın kamp sürecindeki mutluluğunu ve memnuniyetini ifade etmek adına önemli bir adım oldu.

Titanic Deluxe Belek Otel, sağladığı harika ortamıyla, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli olanakları sağladı.

Continue Reading

Announcements

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

Continue Reading

Announcements

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

Continue Reading

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P