Follow Us

Tekerlekli sandalye basketbolda Süper Lig’e çıkanlar belli oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lig’de Süper Lig’e çıkan takımlar belli oldu

2018-2019 Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Sezonu 1. Lig’de 22. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Keçiören Belediye Eller Gücü, İskenderun Engelliler Spor Kulübü, Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü ve Büyükşehir Belediye Ankara Spor Kulübü, Süper Lig’e yükselmeyi başardılar. 

Keçiören Belediye Eller Gücü şampiyon oldu 
Keçiören Belediye Eller Gücü, namağlup şekilde götürdüğü 1. Lig’i 44 puanla şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig’e çıktı. Ligin son haftasında Keçiören Eller Gücü, Taha Akgül Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği K.K.T.C Girne Amerikan Üniversitesi Tekerlekli Basketbol Takımını 76-57 yendi. Süper Lig’e çıkmayı 3 hafta önce garantileyen basketbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluğu doyasıya kutladı.

İskenderun, Şanlıurfa ve Ankara takımları ilk dörtte yer aldı

İskenderun Engelliler Pendik Belediyesi, Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü’nü 71-68 mağlup ederek 41 puanla ikinci, Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü, Çanakkale Boğazgücü Spor Kulübü’nü 67-48 yenerek 39 puanla üçüncü ve Büyükşehir Belediye Ankara Spor Kulübü, Aydın Belediye Engelliler Spor Kulübü’ne 77-55’lik skorla üstünlük kurarak 38 puanla ligi dördüncü sırada bitirdi. Böylece ilk dört sırada yer alan İskenderun, Şanlıurfa ve Ankara takımları Süper Lig’e çıkmayı başardı. 

Çanakkale Boğazgücü ve Van Engelliler lige veda etti 
22 hafta boyunca oynanan mücadeleler sonunda Van Engelliler Spor Kulübü ve Çanakkale Boğazgücü Spor Kulübü lige veda eden takımlar oldu. 
 

.





Announcements

Grup Maç Programı

Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası Grup Maç Programımız;

2 Haziran 17:00 (TSI) Türkiye – İsrail

3 Haziran 13:00 (TSI) Azerbaycan – Türkiye

4 Haziran 15:00 (TSI) Türkiye – İrlanda

Continue Reading

Announcements

SON 30 GÜN

“Heyecan dorukta! Son 30 gün! Ampute Futbol Türkiye Milli Takımı, Avrupa Şampiyonasında İsrail, Azerbaycan ve İrlanda ile mücadele edeceğimiz grup aşaması için geri sayım başladı. 1-9 Haziran tarihleri arasında Fransa’nın Evian kentinde heyecan dorukta olacak.”

Continue Reading

Announcements

Ampute Futbol Milli Takımı, Titanic Deluxe Belek Otel’e Teşekkür Ediyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği kamp sürecinde Titanic Deluxe Belek Otel’e teşekkürlerini iletiyor.

Federasyon başkanımız ve Milli Takım antrenörümüz İsmail Temiz’in nezaretinde gerçekleşen kamp sürecinde, Titanic Deluxe Belek Otel’in misafirperverliği ve özenli hizmetleri, takımımızın verimli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağladı.

Otel yönetim kurulu başkanı, müdürü ve tüm çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederiz. Sıcak karşılamalarınız, konforlu konaklama imkanları ve kusursuz hizmet anlayışınız, takımımızın kamp sürecini daha da anlamlı hale getirdi.

Milli takım Antrenörümüz İsmail Temiz, otel müdürüne takım forması hediye ederek gösterdiğimiz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Bu nazik jest, takımımızın kamp sürecindeki mutluluğunu ve memnuniyetini ifade etmek adına önemli bir adım oldu.

Titanic Deluxe Belek Otel, sağladığı harika ortamıyla, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli olanakları sağladı.

Continue Reading

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P