TBESF
0%

Adana’da Oturarak Voleybol 1. Lig Etaplarında Büyük Heyecan Sona Erdi !!

10-12 Nisan 2026 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Lig 1. etap müsabakaları, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Üç gün süren etap boyunca takımlar yüksek tempolu ve çekişmeli maçlara imza attı.

 

İlk Gün

A - C Grubu’nda;

Ankara ESP S.K. / Paralimpik 72 S.K.’yi 3-0 ,

Bolu G.S.İ.M. S.K. / Gaziantep Zeugma Paralimpik S.K.,’yı 3-0 ,

Akşehir Olimpik ve Paralimpik S.K. / Ankara Yurdum S.K. 'yı 3-0 mağlup etti. 

B Grubu’nda;

Nizip Bedensel Engelliler SK, Samsun Yıldız SK’yı 3-1 mağlup etti. 

Bolu Ata Mirası SK ilk maçında Muş Bedensel Engelliler S.K. ‘yı yenerken, 2. maçında Nizip bedensel Engelliler S.K. ’ya mağlup oldu.

Muş Bedensel Engelliler SK. ' da Karaman Engelliler S.K.'yı yenerek  ilk günü 1 galibiyet 1 mağlubiyetle tamamladı.

İkinci Gün

A - C Grubu’nda;

Göksun Yatılı Bölge S.K. , Paralimpik 72 S.K.’yı 3-0 mağlup ederken 2. Maçında Ankara ESP S.K. ' ya 1-3 Mağlup oldu, 

Bolu GSİM S.K. Ankara Yurdum S.K. ’yı 3-1 yendi.

Akşehir Olimpik ve Paralimpik S.K. , Gaziantep Zeugma Paralimpik S.K.' yı 3-0 yenerek günün kazanan takımları arasında yer aldı.

B Grubu’nda; 

Samsun Yıldız S.K / Bolu Ata Mirası SK. ya ilk maçında 3-0 yenilerek, 2. maçında Karaman Engelliler S.K.' ya karşı 3-2 galibiyet alarak günü tamamladı.

Nizip Bedensel Engelliler S.K. / Karaman Engelliler S.K.  ve Muş Bedensel Engelliler S.K.  ile oynadığı maçlardan galibiyet alarak hem günü hem de Etapları Namağlup tamamladı.

Üçüncü Gün

B - C Grubu’nda;

Akşehir Olimpik ve Paralimpik S.K. / Bolu GSİM S.K.’yı 3-0 mağlup ederken, 

Ankara Yurdum S.K. / Gaziantep Zeugma Paralimpik S.K'yı  3-0 Mağlup etti., 

Bolu Ata Mirası S.K. / Karaman Engelliler S.K. ’yı 3-0 yendi.

Samsun Yıldız S.K. ,Muş Bedensel Engelliler S.K.' yı 3-0 yenerek günün kazanan takımları arasında yer aldı.

 

A Grubu’nu Ankara ESP S.K.  , B Grubu’nu Nizip Bedensel Engelliler S.K.  , C Grubunu ise Akşehir Olimpik ve Paralimpik S.K. namağlup lider olarak tamamladı.

Adana’da üç gün boyunca süren Oturarak Voleybol 1. Lig 1. etap müsabakaları, büyük bir heyecan ve çekişme içinde sona erdi. Takımların sahada ortaya koyduğu mücadele, azim ve rekabet seviyesi izleyenlerden tam not aldı.

Birbirinden keyifli karşılaşmalara sahne olan etapta hem sporcular hem de tribünler unutulmaz anlar yaşarken, oturarak voleybolun gelişimi adına da önemli bir organizasyon geride kaldı.

1. Lig’de heyecanın önümüzdeki etaplarda da artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

 

Bu içerik 14 Nisan 2026 tarihinde eklendi. 31 defa incelendi.

Galeri