BİZİ TAKİP ET!

TS BASKETBOL LİGLERİ TRANSFER VE YENİ LİSANS UYGULAMASI

TRANSFER OLAN SPORCULAR İLE YENİ LİSANS ÇIKARAN SPORCULARIN DURUMU GÖSTERİR LİSTE AŞAĞIDA YAYIMLANMIŞTIR.

LİSTEYE MURAT POLAT PENDİK BLD. ANA YAKASI
MERVE SEZER (2,5)   ENGELSİZ GAZİANTEP  İLAVE EDİLMİŞTİR. 


Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımı, Titanic Deluxe Belek Otel’e Teşekkür Ediyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği kamp sürecinde Titanic Deluxe Belek Otel’e teşekkürlerini iletiyor.

Federasyon başkanımız ve Milli Takım antrenörümüz İsmail Temiz’in nezaretinde gerçekleşen kamp sürecinde, Titanic Deluxe Belek Otel’in misafirperverliği ve özenli hizmetleri, takımımızın verimli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağladı.

Otel yönetim kurulu başkanı, müdürü ve tüm çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederiz. Sıcak karşılamalarınız, konforlu konaklama imkanları ve kusursuz hizmet anlayışınız, takımımızın kamp sürecini daha da anlamlı hale getirdi.

Milli takım Antrenörümüz İsmail Temiz, otel müdürüne takım forması hediye ederek gösterdiğimiz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Bu nazik jest, takımımızın kamp sürecindeki mutluluğunu ve memnuniyetini ifade etmek adına önemli bir adım oldu.

Titanic Deluxe Belek Otel, sağladığı harika ortamıyla, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli olanakları sağladı.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P