BİZİ TAKİP ET!

Türkiye’ye bir ilki yaşatmak istiyoruz

Bedensel engelliler yüzme branşında Rio’da Türkiye’yi temsil edecek sporculardan Özlem Kaya “Türkiye’ye bir ilki yaşatmak istiyoruz” dedi.

Bedensel engelliler yüzme branşında Rio’da Türkiye’yi temsil edecek sporculardan Özlem Kaya, hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüğünü belirterek, "Rio için günde 6 saat çift antrenman yapıyorum. İnşallah bu sefer ülkeme olimpiyat madalyalarıyla döneceğim." dedi.

Hazırlıklarını Ankara Eryaman’daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) sürdüren Özlem, 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda bir diğer bedensel engelli sporcu Beytullah Eroğlu ile yer alacağını hatırlattı.

2012 Londra Paralimpik Oyunları’nda kendisinin altıncı, Beytullah’ın ise yedinci olduğunu hatırlatan milli sporcu, "2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda altın madalya alarak Türkiye’ye bir ilki yaşatmak istiyoruz. Çalışmalarımızı yoğun bir tempoda, başarıyı elde etmeye odaklı şekilde yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yüzme Antrenörü Ayris Işık ise Beytullah ve Özlem ile 3 yıldır birlikte çalıştığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Milli sporcularımızın performansları gün geçtikçe daha da artıyor. Dereceleri aşmak ve gelişme yolunda sürekli çalışıyorlar. Günde en az 6 saat antrenman yapıyoruz. Havuzda, salonda, dışarıda olmak üzere çok yönlü bir çalışma programımız var. Rio’ya odaklandık, tüm gücümüzle sporcularımızı kürsüye çıkarmak için çalışıyoruz. Onlardan beklentimiz çok yüksek."

Duyurular

Yatırım Finansman ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

Yatırım Finansman ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu arasında Ampute Futbol Milli Takımı forma sponsorluğu konusunda önemli bir iş birliğine imza attık! 🤝

Yatırım Finansman Basın Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene Başkanımız Alpaslan Erkoç, Baş Antrenörümüz İsmail Temiz ve Takım Kaptanımız Rahmi Özcan katıldı. Sponsorluk anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz. 🇹🇷⚽️

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımı Çorum Belediye Başkanına Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde 4-16 Mayıs tarihleri arasında Çorum ilinde devam eden hazırlık kampı desteği için Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Federasyon Başkanımız Alpaslan Erkoç, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Kamp süresince sağlanan olanaklar ve desteklerin, takımın Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecinde büyük bir avantaj sağladığını vurguladılar.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milli Takım’a başarılar diledi. Aşgın, sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olduğunu belirtti ve Ampute Futbol Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Ampute Futbol Milli Takımı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a Milli takım forması takdim etti.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

EAFF’tan Hakemlerimize Görev.

EAFF’tan Hakemlerimize Görev.

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonasında görev alan hakemler açıklanırken, listede yer alan ülkeler arasında 3 hakemle en çok temsil edilen ülke konumunda yer aldık. Şehmuz Ünverdi,Cengiz Demir ve Abdulkadir Düzgün Şampiyonada düdük çalacak olan hakemlerimiz. Hakem hocalarımıza başarılar diliyoruz.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P